Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit reagálnátok rá arra,...

Mit reagálnátok rá arra, amikor kiderülne, hogy a vőlegényetek a saját sminkcuccotokat használja?

Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 19:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
:)
2015. febr. 12. 19:45
 12/22 A kérdező kommentje:
csak mondom, hogy a szájfényemre is rájár
2015. febr. 12. 19:45
 13/22 anonim válasza:

Ez tuti kamu.

Az enyém (szintén vőlegény) csak a samponomat szokta használni, ha épp kifogy a sajátja. Eszembe nem jutna ezen fennakadni.

2015. febr. 12. 19:47
 14/22 A kérdező kommentje:
már bocsi, de szólhatna is, nem csak úgy kiszolgáljuk magunkat (a herpeszt nem szeretném elkapni tőle)
2015. febr. 12. 19:50
 15/22 anonim ***** válasza:

Ó, szerintem ez olyan szexi, én Brandon Flowers-ért odavoltam, annyira szexis volt, ahogy ki volt húzva a szeme.

Lehet, beteg vagyok, leszarom, de egy kisminkelt pasi úgy felizgat.

Na, de engem csak azért zavarna, mert elég kicsi az esélye, hogy a 286 300 árnyalat közül pont ugyanolyan alapozót kellene használjunk, plusz milyen bőrhibái vannak, és mennyire ügyel a higiéniára.

2015. febr. 12. 19:54
 16/22 A kérdező kommentje:
nekem sokkal fehérebb a bőröm, mint a páromé
2015. febr. 12. 20:07
 17/22 anonim ***** válasza:

Meglepődnék.

Ha közösen használtok mindent - fogkrém, mosószer stb -, egy szóval közös háztartás vagytok, akkor nem szólnék semmit. Ami az enyém az az övé és viszont.

Ha még nem vagytok egy háztartás és csak úgy a táskádból "lopkodja ki", akkor finoman szólnék neki, hogy szívesen kölcsön adom (csak kérje el).

2015. febr. 12. 20:12
 18/22 anonim válasza:
100%

Nem értem h lehet h összeházasodtok így h egy sminkcuccot féltessz tőle? Hogy lehet így együtt élni h minden ki van sajátítva. Vegyetek kettőt ha ennyire zavar. De akkor nem is csókolózol vele? Neh herpeszed legyen? Nem isztok egy üvegből.

Minden tiszteletem a párodé h elvisel...

2015. febr. 12. 20:19
 19/22 anonim ***** válasza:
"már bocsi, de szólhatna is, nem csak úgy kiszolgáljuk magunkat (a herpeszt nem szeretném elkapni tőle)" ezek szerint meg se csókoljátok egymást?
2015. febr. 12. 20:21
 20/22 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem meghalnék, mert annyira kiröhögném, hogy végül nem bírná a szívem :D
2015. febr. 12. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!