Mit reagálnátok rá arra, amikor kiderülne, hogy a vőlegényetek a saját sminkcuccotokat használja?
Ez tuti kamu.
Az enyém (szintén vőlegény) csak a samponomat szokta használni, ha épp kifogy a sajátja. Eszembe nem jutna ezen fennakadni.
Ó, szerintem ez olyan szexi, én Brandon Flowers-ért odavoltam, annyira szexis volt, ahogy ki volt húzva a szeme.
Lehet, beteg vagyok, leszarom, de egy kisminkelt pasi úgy felizgat.
Na, de engem csak azért zavarna, mert elég kicsi az esélye, hogy a 286 300 árnyalat közül pont ugyanolyan alapozót kellene használjunk, plusz milyen bőrhibái vannak, és mennyire ügyel a higiéniára.
Meglepődnék.
Ha közösen használtok mindent - fogkrém, mosószer stb -, egy szóval közös háztartás vagytok, akkor nem szólnék semmit. Ami az enyém az az övé és viszont.
Ha még nem vagytok egy háztartás és csak úgy a táskádból "lopkodja ki", akkor finoman szólnék neki, hogy szívesen kölcsön adom (csak kérje el).
Nem értem h lehet h összeházasodtok így h egy sminkcuccot féltessz tőle? Hogy lehet így együtt élni h minden ki van sajátítva. Vegyetek kettőt ha ennyire zavar. De akkor nem is csókolózol vele? Neh herpeszed legyen? Nem isztok egy üvegből.
Minden tiszteletem a párodé h elvisel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!