Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tudnáto saját kézzel készített...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnáto saját kézzel készített meghivótokról képet küldeni?

Figyelt kérdés
Illetve ha az ültető kártyát és a dekoráciot is ti csináltátok az is érdekelne.
2014. aug. 28. 10:51
 1/5 Zsuzsu64 válasza:

Milyen meghívó érdekel?

Aminek a grafikáját is sajátkézzel rajzolták?vagy csak az írott részt?

Van olyan előre elkészített amibe a nevet,helyet,időpontot magad irod be csak az előlapon van grafika.

2014. aug. 28. 11:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Olyan érdekel ami teljes egészében saját készítésű
2014. aug. 28. 11:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Mi is saját magunknak fogjuk készíteni.Hasónlókban gondolkodunk, mint ezek:

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 29. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:

A deorációt részben az étterem adja. A székszoknyákat és az asztalre a futót. Ezen kívül nem akarom nagyon túlreagálni:

[link]

Ezen kívül az asztalokra hosszú egyenes vázában egy szál virágot szeretnék.

Remélem tudtam segíteni.Előző vagyok.

2014. aug. 29. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Képet sajnos nem tudok küldeni, de leírom, milyen volt.

Vettünk papírboltban üdvözlőkártyát: feketét, mert éppen akciós volt:-) Négyzet alakút, nagyobb mint egy A6-os, hagyományos képeslap. Szerkesztettem szövegszerkesztőben egy szívecskét, ebbe írtam a szöveget. Több próbanyomtatással sikerült megtalálni a megfelelő méretet. Kinyomtattuk piros papírra és az üdvözlőkártya közepébe ragasztottuk. Kívülre ragasztottunk egy Meghívó feliratot meg egy pici szívecskét. Ezek aranyszínűek voltak. A borítékokat aranyszínű zselés tollal címeztük meg.

A dekorációban az étterem volt a főnök: fehér székszoknya, aranyszínű futó, ehhez kellett alkalmazkodnunk. Az ültetőkártyát vajszínű kartonra nyomtattam. Nem vastag kartonra, hanem amit még elbírt a nyomtató. Ugyanazzal a betűtípussal mint a meghívókat, hogy azért egységes legyen. Semmi bonyolult nem volt: egy téglalap félbehajtva, hogy megálljon a lábán.

Mivel novemberi esküvő volt, gondolkoztunk valami őszies asztaldíszen, de hiába szedtünk egy vödör vadgesztenyét, nem jött az ihlet, mit lehetne vele kezdeni. Szerencsére pár nappal az esküvő előtt kezdtek mikulásvirágot árusítani a boltok, így abból vettünk minden asztalra egy egészen kicsit. Fehér papírba, majd arany organza anyagba csomagoltam az aljukat. Minden virág gazdára lelt a buli végén:-)

Az autóra nem tettünk virágot - novemberben tök felesleges pénzkidobásnak gondoltuk. (Mondjuk nyáron is ezt gondolnám.) Sötétpiros és arany organza anyagot tekertünk össze, pár helyen kis dísszel összefogta egy barátnőm.

Virágom nem volt, az egy éves fiamat vittem a karomban. A meghívót is úgy írtuk, mintha ő hívná meg a vendégeket, hogy anya és apa (végre) összeházasodnak, így nem maradhatott ki a buliból!

A ruhám nem fehér volt, hanem sötétpiros (külön sztori, miért), a sminkemben volt aranyszín is. Ezért bármennyire is nem hagyományos lagzi volt, mégis egységes képet adott a piros és arany színek miatt.

Eléggé költséghatékony esküvőnk volt, de semmi nekünk fontos nem maradt ki. Mindent együtt döntöttünk el a párommal, ezért lett nagyon személyes és tényleg olyan, ami rólunk szólt.

2014. aug. 30. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!