Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok belteri helyszint szerezni a fotozashoz, ha a fotos Pestrol jon a Balatonhoz, szoval nincs studio vagy sajat megszokott helye?
Szia!
Szerintem nyugodtan megérdeklődheted a szállodáknál, hogy van-e lehetőség beltéri esküvői fotózásra.
Nálunk a fotós ajánlott helyszíneket, de alapvetően mi döntöttünk, hogy hol legyen a fotózás. Nekünk a Városligetben és a Vidámpark régi körhintáján. Ez utóbbit előzetesen leegyeztettük a Vidámparkkal. A fotósunk csak jött velünk.
#1: Ebben tévedsz. Egy budapesti fotós, honnan a jó fenéből tudná, hogy egy tőle 100-150-200km-re lévő városban milyen alkalmas helyszínek vannak? :) Nyilván ha megkérik rá, utánakérdez kollégáktól, lehet esetleg tapasztalata korábbi munkáinak kapcsán, de az, hogy feladata, azért elég erős.
Persze helyben én is igyekszem helyszíneket, keresni és javasolni, de több száz kilométeres távolság esetén én is csak a párra tudok hagyatkozni (vagy arra, hogy a jegyes fotózás idején bejárjuk az általuk elképzelt, vagy az általam online kikeresett helyszíneket).
Egyébként többségében fizetős, legalább is a legtöbb helyszín tulajdonosa/üzemeltetője igyekszik pénzt kisajtolni ebből is (valahol érthető módon és nem, ezt sem a fotós fizeti).
Akkor lehet, hogy rosszul gondoltam, de én mint teljesen tájékozatlan megrendelő szerintem sokkal kisebb eséllyel találok megfelelő helyszínt, mint egy szakértő, aki más szemmel látja az épületeket. Mivel nagyon is múlik a helyszínen, milyen lesz a végeredmény, szerintem a fotós javaslatai jobbak lehetnek ebben, mint amit a pár talál.
Az számomra is magától értetődő, hogy a helyszínnek fizetendőket a pár állja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!