Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti hogy szerveznétek a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy szerveznétek a saját legénybúcsútokat? SOS segítség kéne.

Figyelt kérdés

Pont 1 hetem van a legénybúcsúm megszervezésére, nem akartam egyik barátomat se traktálni vele és úgy gondoltam megszervezem magamnak. Én nem vagyok budapesti, viszont a csapat fele az és mivel ott amúgy is nagyobb az élet úgy voltam hogy jó lenne ott mászkálni, viszont én nem ismerek semmit.

Amit szeretnék, hogy egy kiadós kajálással kezdjünk a Hootersben.

Amit ezen kívül szeretnék, hogy innen nem túl messze (akár gyalog) le tudjunk részegedni valahol. És ami nagyon jó volna ha szintén nem messze lenne olyan hely ahol van sztriptíztáncos, vagy egy hely ahová lehetne oda szervezni táncost. Ismertek ilyen helyeket, amik jók?

2014. ápr. 18. 09:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a Hooters a belvárosban van.. Ami kb. a " bulinegyed" elindultok és minden adott..

Amúgy az oktogonnál van a kakas, olcsó pia gyors részegedés.. Aztán elindultok, kb minden sarkon van valami "tancos" hely..

Viszont teljesen fura,nhogy a haverokat ezzel traktálni kellene..

Nálunk mind a részemről, mind a féjem reszéről az esküvő időpont bejelentése után a keghívott haverok unokatesők be voltak sózva és mar titokban összedumáltak, hogy mi lesz..

2014. ápr. 18. 09:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából ketten is örömmel jelezték hogy szívesen megszervezik elejétől a végéig, de nem tudom én ilyen vagyok egyrészt nem szeretem a meglepetéseket másrészt tényleg nem akarok másnak munkát csinálni ezzel :) meg nem akarok semmi nagy dolgot.
2014. ápr. 18. 09:40
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
Muszáj a sztriptizbár?
2014. ápr. 18. 10:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem muszáj, de miért kérdezed? Csak nem valami csaj tévedt ide? Ne aggódj nem szándékszom félre lépni.. ez csak egy kis móka lenne inkább a többiek örömére.
2014. ápr. 18. 12:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Erről kérdezd azért meg a meghívottakat...

Nem mindenki tartja "mókának"

Nálunk volt aki tőlem, mint menyasszonytól kérdezte másoknak a párja, uogy esz-e.. Mondom nem tudok róla, de ha lesz engem nem zavar, ha meg akar csalni akkor ahhoz nem kell a legénybúcsú..de kérdezzék a vőlegényt akar-e..

/ nem akart, nem is volt/

Mert sem neki, és a haveroknak sem volt erre igénye...

1.

2014. ápr. 18. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
érdekes igények házasság előtt egy héttel. A majdnem feleségedet nem zavarja? Mert ha igen és úgy is megcsinálod, ne vedd el, mert nem vagy tekintettel rá.
2014. ápr. 18. 12:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Muszáj folyamatosan ítélkeznie egyeseknek? Úgyse ismertek, úgy sincs semmi közötök az egészhez. De csak hogy megnyugodjatok: a jövendőbelimet nem zavarja egészen addig míg a hölgy nem tolja a mellét a számba. Megnyugtattam hogy az a helyzet nekem is igen kellemetlen volna ezért még csak hasonlóra sem kerül sor. Ugyan így engem se zavarna egy chippendale, amíg a pélóját a kezébe nem rakja, de neki úgy tudom nem lesz táncosfiúja. A társaság többi tagja is benne volna a kis "mókában". Én valahogy úgy állok hozzá hogy csináljunk egy kicsit most olyat amit egyébként nem szoktunk. Aki a tárgynál maradva tudna segíteni annak köszönöm, a további ítélkezésektől kíméljetek meg.
2014. ápr. 18. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:

remélem nem vetted részemről ítélkezésnek.. jó tanácsnak írtam, mert elég rossz, ha nem mindenki úgy álla dologhoz, mint számítja az ember...

1., 5.

2014. ápr. 18. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!