Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Dobócsokornak csináltattál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobócsokornak csináltattál egyet vagy a saját csokrodat dobtad el?

Figyelt kérdés

2014. jan. 26. 20:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Csináltattam egy ugyanolyat kisebb kivitelezésben :)
2014. jan. 26. 20:22
 2/21 anonim ***** válasza:
25%
nem dobtam csokrot, akkor még nem gyűrűzött be ide ez a hülye amcsi szokás. Szerencsére.
2014. jan. 26. 20:27
 3/21 anonim ***** válasza:
82%
Volt egy kisebb dobócsokrom, ami ugyanúgy nézett ki, csak kicsiben :)
2014. jan. 26. 20:31
 4/21 anonim ***** válasza:
68%

Nekem egy más és kisebb csokrom volt. Az is nagyon szép volt, olyan mint egy rendes igazi csokor, csak rózsaszín díszítéssel, míg a sajátom meg kékkel készült. A dobócsokrot egyébként a vőlegény kísérője vitte míg el nem dobtam. Utána már neki se kellett volna, mert ugye onnantól már én mentem a vőlegénnyel, neki már nem kellett az extra díszítés.

A vőfély mondta, hogy legyen így, mert felénk mindig van a vőlegény kísérőjének csokra, és akkor egy két legyet egy csapásra.

Amúgy rohadt rég dobják a csokrot, már anyám is eldobta...

2014. jan. 26. 20:43
 5/21 anonim ***** válasza:
42%
Nekem nem lesz, mert hülyeségnek tartom dobálni, de ahol eddig voltam esküvőn, ott mindig volt rá egy külön csokor.
2014. jan. 26. 20:46
 6/21 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam a saját csokromat dobnám el. Nem tetszik amikor megtartják a csokrukat és összeszáradtan, feketén ott van a szekrény tetején.
2014. jan. 26. 20:58
 7/21 anonim ***** válasza:
79%

Én le akarok majd szárítani belőle egy-két szirmot, virágot és beteszem az esküvői albumba. Másrészt imádom a virágokat, amíg nem szárad el szívesen nézegetem a lakásban, de ha vége, kíméletlenül kidobom. Tényleg nem mutatna szépen a szekrény tetején összeszáradtan.

Ahogy érzed, nem fontos megtartani. :) A barátnőméknél külön volt amúgy a dobó csokor.

2014. jan. 26. 21:13
 8/21 anonim ***** válasza:
64%

Sajátmat dobtam el..

Akkor már úgy sem kellett...

Mit csináltam volna vele?

El tuti nem raktam volna porfogónak..(egyáltalán nemmlehe tisztán tartani), másrészt olyan virágokbóo volt, amit nem is lehet..

2014. jan. 26. 21:14
 9/21 anonim ***** válasza:
54%
8-as vagyok..ráadasul amíg szép volt sem nézegethettem volna, mert a nászútra csak nem vittem volna el:)
2014. jan. 26. 21:15
 10/21 anonim ***** válasza:
83%
A sajátomat dobtam el. Úgy voltam vele, ha már van csokordobás, akkor az tényleg a menyasszony csokra legyen és ne egy külön erre csináltatott csokor. Aki pedig elkapta, az annyira örült neki, hogy az igazi csokrot kapta meg, olyan jó volt látni :)
2014. jan. 26. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!