Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltak, akik saját maguk oldották meg a székszoknya felrakását?
nálunk is csúnya volt a szék, a helyszín viszont fantasztikus ezért kellettek a szoknyák.
Tesóm barátnői tették volna fel délelőtt, viszont kiderült, hogy a hely ahonnét béreltük darabját 30 Ft-ért teszi fel, így úgy döntöttünk, hogy ez csak 2250 Ft plusz költség, úgyhogy tegyék fel ők.
Mi kipróbáltuk és olyan 2 perc/székkel számoltunk. Megtanítottak felrakni is, mert először fel sem merült, hogy felrakással kérjük, így nem ismertük az áraikat sem.
Ha vállfákon hozzátok el, akkor nem problémas, de legyen bekészítve vasaló, vasalódeszkával.
1székre érdemes 1,5 -2 percet szánni (nem telik ennyi időbe, de összeséggében, főleg, ha van, amit vasalni is kell, akkor kell ennyi)
Végül nálunk nem volt, mert szép székek voltak, ami minden dekorhoz ment:)
Ráadásul 100 feletti létszámnál javasolják, hogy ne kiséreld meg saját magad, mert nagyon sok idő, addigra pedig nincs idegzeted../tanusíthatom, igaz, nem a székszoknyákkal, de volt mivel bíbelődni/
köszi.
110 fős lesz, de olyan horribilis árakat mondtak dekorosok, hogy így tízezrekkel olcsóbban kijön. Sajnos vidék, úgyhogy a kiszállás is... szóval úgyse én tenném fel, mert más dolgom lesz, hanem a család v. barátok többen. :)
Én a barátnőm esküvőjén próbáltam nekik segíteni,de két perc után feladtam. :D
Nekem iszonyú pepecs munka volt, és tényleg baromi kényelmetlen.
Sokat vacakoltak vele, mert vasalni is kellett.
Persze ha csúnyák a székek, akkor megértem, hogy szeretnél, de ha nem olyan vészes, akkor én biztos az egyszerűbb díszítést fogom előnyben részesíteni.
Persze ezekhez azért szebb székek kellenek.
persze. sajnos mindenki szerint kell a székszoknya esetünkben.
vasalni nem kell majd.
ez a székszoknya. Egyébként nem bunkóságból, de az nem jutott eszedbe, hogy rákeress a google-n? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!