Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Voltak, akik saját maguk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltak, akik saját maguk oldották meg a székszoknya felrakását?

Figyelt kérdés
Mennyi időbe telt, hány szék volt?
2013. nov. 20. 10:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
39%
Nem volt székszoknya. Ha nem szedett-vedett székek vannak, akkor felesleges. Sőt, sok esetben kényelmetlen is.
2013. nov. 20. 10:26
 2/18 A kérdező kommentje:
Mindenképp lesz, mert csúnyák a székek, és nem illik a huzata a dekorhoz. Semmilyen dekorhoz.
2013. nov. 20. 10:27
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

nálunk is csúnya volt a szék, a helyszín viszont fantasztikus ezért kellettek a szoknyák.

Tesóm barátnői tették volna fel délelőtt, viszont kiderült, hogy a hely ahonnét béreltük darabját 30 Ft-ért teszi fel, így úgy döntöttünk, hogy ez csak 2250 Ft plusz költség, úgyhogy tegyék fel ők.

Mi kipróbáltuk és olyan 2 perc/székkel számoltunk. Megtanítottak felrakni is, mert először fel sem merült, hogy felrakással kérjük, így nem ismertük az áraikat sem.

2013. nov. 20. 10:40
 4/18 A kérdező kommentje:
Hú, köszi szépen! :)
2013. nov. 20. 10:43
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha vállfákon hozzátok el, akkor nem problémas, de legyen bekészítve vasaló, vasalódeszkával.

1székre érdemes 1,5 -2 percet szánni (nem telik ennyi időbe, de összeséggében, főleg, ha van, amit vasalni is kell, akkor kell ennyi)

Végül nálunk nem volt, mert szép székek voltak, ami minden dekorhoz ment:)

Ráadásul 100 feletti létszámnál javasolják, hogy ne kiséreld meg saját magad, mert nagyon sok idő, addigra pedig nincs idegzeted../tanusíthatom, igaz, nem a székszoknyákkal, de volt mivel bíbelődni/

2013. nov. 20. 10:52
 6/18 A kérdező kommentje:

köszi.

110 fős lesz, de olyan horribilis árakat mondtak dekorosok, hogy így tízezrekkel olcsóbban kijön. Sajnos vidék, úgyhogy a kiszállás is... szóval úgyse én tenném fel, mert más dolgom lesz, hanem a család v. barátok többen. :)

2013. nov. 20. 10:54
 7/18 anonim ***** válasza:
73%

Én a barátnőm esküvőjén próbáltam nekik segíteni,de két perc után feladtam. :D

Nekem iszonyú pepecs munka volt, és tényleg baromi kényelmetlen.

Sokat vacakoltak vele, mert vasalni is kellett.

Persze ha csúnyák a székek, akkor megértem, hogy szeretnél, de ha nem olyan vészes, akkor én biztos az egyszerűbb díszítést fogom előnyben részesíteni.

[link]

[link]

[link]

Persze ezekhez azért szebb székek kellenek.

2013. nov. 20. 10:58
 8/18 A kérdező kommentje:

persze. sajnos mindenki szerint kell a székszoknya esetünkben.

vasalni nem kell majd.

2013. nov. 20. 11:01
 9/18 anonim ***** válasza:
63%
Engem már lehülyéztek itt, ok nélkül, de hadd kérdezzem már meg újra: mi az isten csudája az a székszoknya? Férfi vagyok, nem is hallottam még ilyenről. Legalább egy linket tegyetek fel róla. Köszönöm.
2013. nov. 20. 13:50
 10/18 A kérdező kommentje:

[link]

ez a székszoknya. Egyébként nem bunkóságból, de az nem jutott eszedbe, hogy rákeress a google-n? :)

2013. nov. 20. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!