Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek kell a székszoknya?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kell a székszoknya?

Figyelt kérdés
Nektek volt/lesz?
2013. okt. 25. 09:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Nekünk annak függvényében lesz, hogy milyenek a székek. Ha szépek, normálisan néznek kis, egyformák, akkor biztos, hogy nem lesz, mert csak pénzkidobás. Ha csúnyák és muszáj tenni rájuk, akkor lesz.
2013. okt. 25. 09:19
 2/21 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék, mert pénzkidobás, és a székeink normálisak. A vőlegényem viszont ragaszkodik hozzá. Hogyan győzhetném meg, hogy nem kell?
2013. okt. 25. 09:20
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
Nekünk lesz, de ha a székek szépek, jó állapotúak és egyformák, akkor szükségtelen.
2013. okt. 25. 09:22
 4/21 A kérdező kommentje:
Ja, és én vagyok a lány, a párom ragaszkodik hozzá :D
2013. okt. 25. 09:27
 5/21 anonim ***** válasza:
80%
Nálunk nem volt, viszont voltunk egy lagziban, ahol igen. Utáltuk. Össze-vissza csúszkált a székeken, igazgatni kellett, lecsúszott egy része a földre, meg ilyenek. Állítólag a drága, nagyon jó minőségű székszoknyákkal nem fordul elő az ilyesmi, nem tudom.
2013. okt. 25. 09:48
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem akartunk. Viszont a tökéletes helyszínen nem voltak szépek a szépek. Nagyon kopottak voltak, több helyen a festék is lepattogzott, viszont maga a hely zseniális volt, úgyhogy végül úgy döntöttünk, hogy legyen székszoknya. AMi fontos volt, hogy ne a lepelszerű legyen, mert azt hallottuk, hogy az csúszkál. Találtunk egy helyet, ahol (2012-es árak Budapesten) 240 Ft, feltevéssel 280 forint volt a székszoknya és a masni egyben. Úgyhogy végül nekünk volt.

Ha szép a szék, akkor esetleg kompromisszumos megoldás lehet az, hogy ne legyen székszoknya, csak a masni a székeken. Szerintem az nagyon fel tudja dobni a székeket.

Végeredményként mi nem bántuk meg a székszoknyát, masnit, mert nagyon feldobta a dekort.

2013. okt. 25. 10:08
 7/21 anonim ***** válasza:
54%
Nem ezen múlik a házasság kimenetele :) Ha tetszik, akkor kérj, ha nem tetszik, akkor ne :).
2013. okt. 25. 11:50
 8/21 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, de épp ez a baj, hogy én nem szeretnék, párom viszont igen. Pénzkidobás szerintem, mert a választott helyen jók a székek. Hogyan győzzem meg, hogy ne legyen?
2013. okt. 25. 12:01
 9/21 anonim ***** válasza:
61%

Nem volt.

A székek, és a terem nem igényelte, nem bántam meg, hgy nem lett.

2013. okt. 25. 12:17
 10/21 anonim ***** válasza:
31%

Ha nem lesz dekoros ki teszi fel?

Nálunk fő érv volt, hogy azt el kell hozni, fel kell tenni, vissza kell vinni valakinek.

A dekorosok ott helyben vasalják ki egyenként, vagy vállfán kapod, rengeteg hely kell az elhozatalhoz.

Ha nem Bp. akkor bonyolult. Ha ők hozzák, akkor sokkal drágább.

Azt a 25E forintot a plusz dekorba invesztáltam bele. Lett vona rá, nem azt mondom, de sajnáltam mind az időt, mind a pénzt.

2013. okt. 25. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!