Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kell a székszoknya?
Mi nem akartunk. Viszont a tökéletes helyszínen nem voltak szépek a szépek. Nagyon kopottak voltak, több helyen a festék is lepattogzott, viszont maga a hely zseniális volt, úgyhogy végül úgy döntöttünk, hogy legyen székszoknya. AMi fontos volt, hogy ne a lepelszerű legyen, mert azt hallottuk, hogy az csúszkál. Találtunk egy helyet, ahol (2012-es árak Budapesten) 240 Ft, feltevéssel 280 forint volt a székszoknya és a masni egyben. Úgyhogy végül nekünk volt.
Ha szép a szék, akkor esetleg kompromisszumos megoldás lehet az, hogy ne legyen székszoknya, csak a masni a székeken. Szerintem az nagyon fel tudja dobni a székeket.
Végeredményként mi nem bántuk meg a székszoknyát, masnit, mert nagyon feldobta a dekort.
Nem volt.
A székek, és a terem nem igényelte, nem bántam meg, hgy nem lett.
Ha nem lesz dekoros ki teszi fel?
Nálunk fő érv volt, hogy azt el kell hozni, fel kell tenni, vissza kell vinni valakinek.
A dekorosok ott helyben vasalják ki egyenként, vagy vállfán kapod, rengeteg hely kell az elhozatalhoz.
Ha nem Bp. akkor bonyolult. Ha ők hozzák, akkor sokkal drágább.
Azt a 25E forintot a plusz dekorba invesztáltam bele. Lett vona rá, nem azt mondom, de sajnáltam mind az időt, mind a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!