Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Székszoknya legyen vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Székszoknya legyen vagy sem?

Figyelt kérdés
Lagzinkat mi szervezzük, a dekortól kezdve, az ételeken át mindent. Bérlünk egy termet, ami egy anno volt étterem, de a székek nagyon csùnyák. Az a hagyományos, fémvázas éttermi szék. Gondoltam székszoknyára, de egyfelől pénzkidobásnak tartom, másrészről viszont eltakarná a csùnya székeket, és egységessé tenné a dekort. Volt itt olyan, ami hezitált, végül a szoknya mellett döntött és nem bánta meg? Tényleg sokkal szebb ùgy minden?
2013. máj. 17. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Mi is hezitáltunk, végül a székszoknya mellett döntöttünk pont a csúnya székek miatt, és nem bántuk meg, ilyen volt: :)

[link]

Tényleg sokkal egységesebbé tette a dekorációt, "ünnepiesebb", szerintem jó választás. Ráadásul sok helyen már lehet 100-200Ft/db áron bérelni, ami jóval olcsóbb, mint megvenni és elkészíteni...

2013. máj. 17. 17:37
 2/7 anonim ***** válasza:
2013. máj. 17. 17:38
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Nálunk jó székek voltak, így nem volt szükség a szoknyára.

De előtte voltunk egy ilyen iskolai lagzin, ahol azok a lerobbant iskolai székek voltak felszoknyázva és elég szar volt. Össze-vissza csúszkált, az anyaga miatt a hosszú terítővel együtt csak befüllesztett stb.

Úgyhogy annyi haszna volt, hogy mikor beléptünk a terembe jól nézett ki addig az egy percig, egyben az egész dekor, de utána sok értelme nem volt, meg szerintem ez egy olyan plusz költség, ami szerintem is pénzkidobás. Mi inkább olyanokra szántunk, aminek köze volt a hangulathoz is.

Amúgy többek közt ezért is választottuk ezt a helyet, mert itt nem kellett székszoknya, meg nagyon semmi dekor se, és amit máshol a menün spóroltunk volna, azt behozta volna a fejenként 300ért székszoknya meg minden franc, hogy elfogadhatóan nézzen ki a hely.

2013. máj. 17. 17:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az biztos, hogy sokkal szebben fog mutatni ha lesz székszoknya. De mi pont nemrég voltunk ilyen lazgin, a szoknya csúszkált össze-vissza, ahogy fészkelődtünk, az én székemről jól le is csúszott, én meg próbáltam feltűnés nélkül (persze úgy 200 vendég közt) visszaigazgatni, de csak még jobban összegabalyodott. :D

A mi lagzinkon nem volt ilyen, de nekünk csak amolyan kis szűk családi körben tartott buli volt inkább, túl sok pénzt nem is tudtunk szánni a dekorációra. Ha nagyobb és kicsit gazdagabb lagzink lett volna, lehet én is a szoknya mellett döntök, mert tényleg szebb úgy... a másik oldala, hogy szerintem kényelmetlenebb.

2013. máj. 17. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Azok a 100-200 forintos székszoknyák olyanok is. Ha már azt választja legyen már annyi igénye, hogy nem a legócskább, csúszósabb, gyűrődősebb poliészter szart választja.

Meg ott van az apró betű, hogy a nagyon olcsó mellé még külön jön a masni, meg nincs benne a felrakás, meg nem szabott, hanem csak lepel, ami garantált, hogy össze-vissza csúszkál majd stb. A felrakás meg olyan, ha van egy 100 fős lagzid, akkor nem biztos, hogy aznap még bárki szoknyázni akarja a székeket, mert a legtöbb helyen nagyon maximum pénteken későn lehet elkezdeni a díszítést, meg szombaton, mert mást is csinálnak ott nem csak a szombati esküvőt várják.

Nekünk az utolsó héten egyfolytában menni kellett valahova, a szüleimnek is, mert sokat segítettek, meg náluk volt a vendégfogadás. Nem is tudom ki szarolt volna olyanokkal, hogy elkezd szoknyákat felrakosgatni, meg masnikat kötni.

2013. máj. 17. 17:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
ha csúnya a szék, akkor szerintem mindenképp legyen székszoknya. az egész milliőt, a fotók hagulatát,mindent befolyásolni fog a fémvázas éttermi székek látványa
2013. máj. 17. 17:57
 7/7 anonim ***** válasza:
73%

szék függő...

nálunk lesz

2013. máj. 17. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!