Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Utolsó napom, hogy eldöntsem, kell-e a székszoknya. Szerintetek, hogy néz ki jobban?
Figyelt kérdés
A dekor, ha lesz, ilyen lesz, csak nem barna szalvétákkal: [link]
Vagy milyen lenne, ha nem lenne székszonya, csak a a masnik a székeken és a terítő?
Nincs olyan hullaházas hatása azoknak a fehér székszoknyáknak? Nem rontja el?
Nem tudok döteni...
2012. aug. 1. 15:44
1/25 A kérdező kommentje:
Ja, és az ár nem számít, mert egy dekorációs csomagot rendeltünk meg, amiben benne van a székszoknya is, ha akarjuk. De nem lesz olcsóbb nélküle.
2012. aug. 1. 15:46
2/25 anonim válasza:
Baromi szép a székszoknyás. Méghogy hullaház?? Ááááá.. Nekem nagyon nagyon bejön, nagyon gyönyörű
3/25 anonim válasza:
A belinkelt székek szépek, nem húznék rá fehér székszoknyát. Más színűt talán, de fehéret nem.
4/25 anonim válasza:
Én nagyon székszoknya ellenes vagyok, képen szépek de szerintem kényelmetlen tud lenni és felesleges...
Mi nem kérünk az oktoberi esküvőnkre....
5/25 A kérdező kommentje:
Vagy esektelg más színű székszoknya? Ez a fehér elüt kicsit úgy érzem.
2012. aug. 1. 15:51
6/25 anonim válasza:
Általában nagyon tetszik a székszoknya, de ez a dekoráció önmagában is szép és elegáns, én nem kérném a székszoknyát.
7/25 anonim válasza:
Szerintem önmagában a székek is nagyon szépek.
8/25 anonim válasza:
Most, h így mondod, de kicsit hullaházas. Életemben ilyet nem láttam és nem tetszik.
Válaszadók lehet lepontozni!
9/25 anonim válasza:
Én nagyon székszoknya-párti vagyok, viszont ezek a székek szerintem gyönyörűek, én nem rontanám vagy takarnám el őket bármiféle székszoknyával vagy masnival.
10/25 anonim válasza:
Nekem is hullaházas kicsit az első kettő a barokkos székek miatt. Szerintem jobb a székszoknyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!