Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Segítség! Utolsó napom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség! Utolsó napom, hogy eldöntsem, kell-e a székszoknya. Szerintetek, hogy néz ki jobban?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A dekor, ha lesz, ilyen lesz, csak nem barna szalvétákkal: [link]

Vagy milyen lenne, ha nem lenne székszonya, csak a a masnik a székeken és a terítő?

Nincs olyan hullaházas hatása azoknak a fehér székszoknyáknak? Nem rontja el?

Nem tudok döteni...

2012. aug. 1. 15:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
szerintem rémesek székszoknyával ezek a székek. de ezt már régebben is leírtuk, mikor kérdezted.
2012. aug. 1. 16:15
 12/25 A kérdező kommentje:
Tudom, kérdeztem már egyszer, de még azóta se döntöttem el, és holnap megyünk a dekoroshoz, addig el kell döntsem.
2012. aug. 1. 16:24
 13/25 anonim ***** válasza:
ezek a székek nagyon szépek, én tuti nem tennék rá!
2012. aug. 1. 16:38
 14/25 anonim ***** válasza:
nem tudom milyen lenne a színvilág, de a bordó székszoknya vagy arany fehér masnival is nagyon szép lenne, de ha nem teszel rá, akkor is nagyon szép lenne szerintem. Szépek és elegánsak a székek. :)
2012. aug. 1. 16:46
 15/25 anonim ***** válasza:
56%
Én lebeszélnélek a székszoknyáról. A mi esküvőnkön volt, és egész este nem tudtam senkivel sem beszélgetni, mert folyton azt igazgatták. Szerintem nagyon kényelmetlen, nem marad a helyén, úgyhogy még egyszer nem kérnék.
2012. aug. 1. 17:01
 16/25 anonim ***** válasza:
Nálunk sem volt székszoknya. Bordó gyönyörű székek voltak, és bordó díszítést kértünk. A székszoknya szép, de csak a macera van vele. Lecsúszik, igazgatod egész este, ha meg már mindenki "szétülte", tiszta rongyos kinézetű lesz az egész tér. Szerintem.
2012. aug. 1. 17:52
 17/25 anonim ***** válasza:
Nagyon szépek,székszoknya nélkül is a székek.
2012. aug. 1. 18:38
 18/25 anonim ***** válasza:
úú de gyönyörű!!
2012. aug. 1. 20:29
 19/25 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..

olvass vissza a januári kérdésedre, hátha már akkor is kaptál rá használható választ:)

volt időd ezen töprenkedni, nem?

2012. aug. 1. 20:53
 20/25 anonim ***** válasza:
szerintem szépek a székek, nem kell szoknya!!!
2012. aug. 1. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!