Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek kell a székszoknya?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kell a székszoknya?

Figyelt kérdés
Nektek volt/lesz?
2013. okt. 25. 09:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyenek a székek. Ha kifejezetten szépek, illenek a koncepcióba, akkor nem:

[link]

[link]

De ha rondák, nagyon használtak, elütnek, akkor nyilván igen.

2013. okt. 25. 15:40
 12/21 A kérdező kommentje:

ezekhez a székekhez tennétek?

[link]

2013. okt. 25. 16:02
 13/21 anonim ***** válasza:
Én raknék ezekhez, de a dekor színétől is függ.
2013. okt. 25. 16:11
 14/21 A kérdező kommentje:
Egyébként szép állapotú székek, a képen nem látszik, de olyan fényes a felülete egyik-másik csíknak.
2013. okt. 25. 16:24
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezekhez mindenképp. A párnákkal nincs baj a széken, azt nagyon jól lehetne igazítani a dekorhoz, de ezek a fém lábak a fekete gumikkal, meg a karok... hát, erősen a 90-es éveket idézik hogy finoman fogalmazzak :)
2013. okt. 25. 16:25
 16/21 A kérdező kommentje:
[link] itt jobban látszik.
2013. okt. 25. 16:27
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Hu, mindenképp raknék, méghozzá spandex székhuzatot.
2013. okt. 25. 16:50
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekünk volt, és imádtam. Étteremben tartottuk a lagzit, ahol egyforma, normális székek voltak, mégis csak azzal együtt lett teljes a kép. Másképp sivár érzésem lett volna a dekorációt illetően. Sikerült nagyon-nagyon jó árban kifognunk (150ft/db), a székmasnikat mi csináltuk saját kezűleg, mert olyan nem volt sehol, ami illett volna a dekorunkhoz. Én ajánlom, nem fogsz benne csalódni! Keressetek egy olcsóbb véget! Melyik megye?
2013. okt. 25. 18:14
 19/21 anonim ***** válasza:

Ezekre én is tennék....

Kb semmilyen dekor nem mutat mellette, annyira adott és csíkos a szék

9-10.

2013. okt. 25. 19:57
 20/21 anonim ***** válasza:

Ezekhez én is tennék.

Nagyon nagyon meghúzza a dekort, és a fényes lábak...

Nekünk nem volt, de én is úgy voltam, ha kellett volna, akkor lett volna. Nekünk fekete-fehér-bordó volt a dekor, és fekete-bordó volt a szék:

[link]

(valamennyire látszik)

2013. okt. 26. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!