Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobócsokornak csináltattál egyet vagy a saját csokrodat
dobtad el?
11/21 A kérdező kommentje:
Én is azt gondoltam,hogy a saját csokromat dodom el és előtte leszedek róla egy kis díszt (gyöngyöt vagy masnit) ami majd emlékeztet rá.
Miért lettünk lepontozva amiért sajátot dobtunk el?
( volt ezer más dolog amit el tudtam tenni emlekként, ami szebb , és tényleg szívesebben nézegetem...homokzsertartásunk volt az az üveg.. Mécsestartók az asztalon... Eltetetm 4 et a többit elajándékoztam.. ( 28 db volt) vagy a tortadíszt..stb..)
2014. jan. 26. 22:04
Egyet a sok kapott csokor közül, mert várták a lányok. Hülye lettem volna a marhadrága csokrom eldobni, nálunk szokás eltenni emlékbe.
2014. jan. 26. 22:51
Csináltattam egy kisebbet. :)
2014. jan. 27. 09:42
A sajátomat akartam eldobni épp azért mert nekem sem tetszik a szekrény tetején az elszáradt virágcsokor. Viszont az esküvő előtt négy hónappal halt meg a nagymamám. Így a csokromat kivittem neki a temetőbe, dobni pedig egy hasonló csak kisebb csokrot dobtam.
Nekem amúgy tetszik a csokor dobás szokása. Sokan mondták, hogy hülye amerikai szokás, ami egyáltalán nem érdekelt, ráadásul mivel 15 éves koromig apa munkája miatt az USA-ba éltünk, így az amerikai dolgokat is szeretem és picit a magaménak érzem.
2014. jan. 27. 12:30
Nálunk mondjuk eleve a főasztalra került vázában az eredeti csokor a lagzi idejére, meg mi nem közvetlen után mentünk nászútra és vagy egy hétig még otthon is díszítette a lakást. Én sajnáltam volna elhajítani. A kisebbet is úgy kellett azután vinni, aki elkapta, mert majdem otthagyta az asztalukon vázában, pedig még örült is neki, az esküvő után 3 hétig azon témázott, hogy ugye, hogy a sors akarta, hogy ő kapja el, nem ő lökött félre mindenkit? (Mondjuk a képek alapján nagyon elszánt fejjel vetődött utána. :D)
2014. jan. 27. 13:52
Hát itt mindenki le lett pontozva az is aki a sajátját eldobta és az is aki nem
2014. jan. 27. 14:09
Sajnos itt vannak olyanok, akik mindenbe belekötne. Mint ahogy a mondásban is van. "Ha van rajtad sapka,akkor az a baj ha nincs, akkor meg az."
2014. jan. 27. 15:46
Nálunk volt nagy harc a csokorért....:)
2014. jan. 27. 15:47
Nálunk a menyasszonyi fehér, a dobócsokor (lánycsokor) rózsaszín.Elvileg a lányok rózsaszín virágot kapnak, csak menyasszony szokott fehéret alkalmakkor. A dobócsokor be volt készítve az anyakönyvvezetőhöz, bementem a sajátommal, és ki már a dobócsokorral jöttem, ugyanis a templomba még kellett a menyasszonyi. Utána a főasztalon volt.Majd kiszárítva. Ha fás szárú virágból készül és le van fújva hajlakkal nem rongálódik.
2014. jan. 29. 18:13
Kapcsolódó kérdések: