Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kötelező meghívni az esküvőre a vőlegény előző házasságából való, már felnőtt gyerekeit, ha egyáltalán semmilyen kapcsolatot nem tartanak az apjukkal saját jószántukból?
Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 12:14
1/18 anonim válasza:
Semmi nem kötelező :)
Ha nem tartják a kapcsolatot, akkor felesleges meghívni őket.
3/18 anonim válasza:
Nem kötelező... Semmi sem kötelező. Oké, hogy felnőtt gyerekek, de valaki felnevelte őket, nem? A kedves vőlegény? Hmm, talán oka lehet annak, hogy a gyerekek nem látogatják... Értelmes ember szerintem inkább azon van, hogy rendezze a kapcsolatot a családtagjaival, nem pedig azon, hogy mélyítse a szakadékot. Szerintem. De ha úgy érzi a vőlegény, végérvényesen megromlott a viszonya a gyerekeivel, hát ne hívja meg őket, de aztán magára vessen. Az már más kérdés lenne, ha a kedves menyasszony nem akarná őket meghívni.
4/18 anonim válasza:
Az apjukat kérdezd meg, hogy ő mit akar etéren. Ha akarja, akkor kötelező! :D Ha nem akarja, akkor nem kötelező! :D
5/18 anonim válasza:
Semmi sem kötelező.
Meghívni viszont illik, mégiscsak rokon.
Az, hogy eljönnek vagy sem, az már rajtuk áll.
(nagy valószínűséggel, ha nem érdekli őket az apjuk, akkor el sem fognak menni)
7/18 A kérdező kommentje:
A "gyerek" vagyok. Megkaptam a meghívót, és nem értem, miért küldött, amikor idegenek vagyunk egymásnak. Gondoltam, biztos muszáj, vagy ilyesmi.
2014. nov. 6. 12:45
8/18 anonim válasza:
Semmi sem kötelező egy esküvőn az anyakönyvvezetőn, a házasulandókon meg a két tanún kivül - ami efelett van, az a házasságot kötő 2 ember szabad döntése.
(egyébként ebben a vőlegény szava a döntő szerintem, az ő gyerekei, ha akarja meghívja, ha nem, nem)
9/18 anonim válasza:
Kérdező (#7), azért küldött, hogy te dönthesd el, el akarsz-e menni, avagy nem, egy tisztességes gesztussal rád bízta a döntést. Innentől tedd, amit jónak látsz.
10/18 anonim válasza:
Az esküvő rólad szól (meg a másik feledről)
A te magánügyed, kit hívsz meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!