Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a reális ár rá?
Sziasztok! Nem nagyon vagyok képbe a virág árakkal kapcsolatba. Szerintetek erre mennyi lenne a reális?
1. Menyasszonyi csokor: közepes méretű, körcsokor, rózsa, alsó átmérő 20cm
2. 1 virág karkötő, Csokorhoz illő
3. Kitőzők: vőlegénynek, 2 tanúnak, 1 gyereknek
4. Szülőköszöntőre: 2 körcsokor és egy kisebb csokor
5. 3 db kockavázás asztaldísz, jéghatású szintelen, hydro golyókkal szezonális virágokkal
Kaptunk rá árajánlatot, de a párom túlzásnak tartja.
Nektek hogy állt össze az esküvői virágpaletta? Mennyiért? Erre mennyi szerintetek a reális?
Köszi a válaszokat :)
Minek kell ennyi csokor? Bőven elég a menyasszonyi és a vőlegénynek kitűző.
Ha élővirág, akkor az ár függ a szezontól is. A rózsa már szinte mindenütt elvirágzott, ezért drágább, mint hónapokkal ezelőtt.
Én a virágokra összesen 50.000 FT-ot fizettem.
Ezek voltak benne:
menyasszonyi csokor (rózsa-orchidea) kb. 7000
3 db kitűző 750/db
1 koszorúslány + 1 dobócsokor (3 szál rózsa) 1500/db
2 db szülőköszöntő csokor (3 szál rózsa) 1500/db
1 autódísz kb. 7000
8 db asztaldísz (5 szál rózsából) 2500/db
3 oszlopra felfuttatott borostyán+virágok 3*3000
Nekünk május végén volt az esküvőnk, én azért ültem majdnem le, hogy csak ennyibe került.
Gyönyörű volt minden.
Szerintem a Te listádat olyan max. 30-35e FT-ból ki lehetne hozni.
Elárulod, mennyit kértek tőletek?
A viragos 50ezer korul kerhetett toled, de ez max 15ezer lenne ha nem eskuvorol lenne szo.
Sajnos olyan kicsi a haszonkulcs es sok a selejt, hogy valamibol elni is kelles ez az eskuvo/temetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!