Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kála esküvői csokor mennyiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kála esküvői csokor mennyiért reális ár virágboltban? Megéri kimenni a virágpiacra és ott megvenni? Árakat tudtok írni aki virágboltban dolgozik?

Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 16:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
A virág piacon eladják neked a lefagyasztott virágot, ami ket ora alatt szét folyik a kezedben. Menj be par viragboltba es érdeklődj meg, hogy milyen áron van az elképzelése szerinti csokor.
2014. máj. 26. 16:08
 2/15 A kérdező kommentje:
Azt mit jelent hogy lefagyasztott, nem frissek a virágpiacon a virágok?
2014. máj. 26. 16:17
 3/15 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem először rendeld meg a csokrot egy szimpi virágárusnál, majd akkor közöld, hogy esküvő lesz. Vannak helyek, ahol ezen óriásit lehet spórolni...
2014. máj. 26. 16:21
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudod mit jelent a fagyasztas? Be teszik őket mely hűtőbe, hogy frissek maradjanak, ez tok jo, par órára hatásos is, csak aztán sokkal gyorsabban megy tönkre.
2014. máj. 26. 16:21
 5/15 anonim ***** válasza:
77%
Pont erről beszéltem, masodik. Ha nem mondja, hogy eskuvore lesz, ne számítson ra, hogy tartós lesz. Vagy megfizeti a garantált minőséget, vagy inkabb az olcsóra megy.
2014. máj. 26. 16:23
 6/15 anonim ***** válasza:
89%

400 ft a fehér kb

600-800 ft a színes

akkor nincs összekötve, tartósítva, stb..tehát ezek csak szál árak, nem csokor ár

2014. máj. 26. 16:34
 7/15 A kérdező kommentje:
Értem mit jelent a fagyasztás, köszi, de a virágoshoz is gondolom akkor hűtve megy mielőtt tartósítja. Az esküvő nálam konkrétan egy polgári szertartást meg közvetlenül utána egy szűk körű vacsorát jelent, nem kell hogy másnap reggelig szép legyen a virág, elég ha 2 órát kibír, arra meg nem szeretnék kiadni 15-20000 Ft-ot, mert ahogy eddig néztem simán van ennyi egy menyasszonyi csokor. Nyilván ha 200 fős 2 napos lagzim lenne 3 millióért nem sajnálnám rá ezt a pénzt, de így nem adnám ki, mivel nincs szükségem a hipertartós virágra.
2014. máj. 26. 16:34
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó. Hány szálból szép egy kála csokor, hogy számoljak kb?
2014. máj. 26. 16:35
 9/15 anonim ***** válasza:
Akkor megfelelő, ha siman egy Kála csokrot kérsz kis diszitessel es nem kell említeni, hogy eskuvore lesz.m
2014. máj. 26. 16:42
 10/15 anonim ***** válasza:
94%

Én bementem a virágárushoz és kértem vörösrózsa csokrot, elmondtam, hogz milyet, egyszerűt, fej-fej melletti anyukám szülinapjára.

No, ez volt az esküvői csokrom, nem árultam el. Hát nem is került annyiba mintha elárultam volna hogy ESKÜVŐI csokor.

Szóval kérsz egy szép, egyszerű kálacsokrot (5-7 szálból is mér nagyon szép) és azt mondod, hogz ballgásra, szülinapra stb. lesz

2014. máj. 26. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!