Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kála esküvői csokor mennyiért reális ár virágboltban? Megéri kimenni a virágpiacra és ott megvenni? Árakat tudtok írni aki virágboltban dolgozik?
Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 16:05
11/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Még annyi, hogy nekünk is polgári volt meg szolid vacsora, kis ünnepség szűk körben. Szóval az egyszerű csokor megfelelt és tartós is volt. Mivel kis szertartás volt és kis esküvő, nem is kellett, hogy nagyon esküvőinek nézzen ki, tehát nem kértem tollat, szalagot, gyöngyöt meg ilyesmit bele.
12/15 anonim válasza:
Nekem ilyen sokrom volt ( kövek és micsodák nélkül)
8000 volt, tudták, hogy menyasszonyi, emrt minden mást is náluk rendeltünk...
De az 1 szál kála, zölddel 1600 volt( ez volt a szülőköszöntő)
13/15 anonim válasza:
14/15 anonim válasza:
nekem anyósom virágos, ezt a csokrot 5e-ből hozta ki, csak fekete díszekkel
kb 20 szál minikálából volt októberben
15/15 anonim válasza:
Megéri,persze,
-ha rászánod az időt
-ha rászánod az odajutás,bejutás költségét is
-ha van aki megkösse a virágot
-ha mindent elhasználsz,amit vettél,mert általában kötegben értékesítenek mindent,tehát nem tudsz pont annyit venni,mint amit elhasználsz
-ha van minden kelléked,ami kell hozzá (ha bármi is kell hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!