Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lenne a reális ár rá?
Sziasztok! Nem nagyon vagyok képbe a virág árakkal kapcsolatba. Szerintetek erre mennyi lenne a reális?
1. Menyasszonyi csokor: közepes méretű, körcsokor, rózsa, alsó átmérő 20cm
2. 1 virág karkötő, Csokorhoz illő
3. Kitőzők: vőlegénynek, 2 tanúnak, 1 gyereknek
4. Szülőköszöntőre: 2 körcsokor és egy kisebb csokor
5. 3 db kockavázás asztaldísz, jéghatású szintelen, hydro golyókkal szezonális virágokkal
Kaptunk rá árajánlatot, de a párom túlzásnak tartja.
Nektek hogy állt össze az esküvői virágpaletta? Mennyiért? Erre mennyi szerintetek a reális?
Köszi a válaszokat :)
25-30 ezer kozott kerhetett szerintem, de nem mindegy, h pest, nagyvaros vagy kisvaros..
Mi nagyvarosban kb ennyibol kaptuk volna ezt meg. Nalunk a menyasszonyi 10.000 volt, de tobb mint 100apro rozsa volt, a kituzok 800ftba kerultek, a szulokoszontok 4000ftba, szoval nalunk nem volt elszallt a dolog..
Nem tudom mennyi a reális ár, nekünk 4 éve vidéken 1 nagy rózsacsokor, 2 kis rózsa csokor (dobócsokor+koszorús lányé), 1 vőlegény és 3 vendég kitűző nagy és minirózsákból
20 euró volt.
Nincs olyan, hogy egy bizonyos ár a reális, mert sok tényezőtől függ. Aki a menyasszonyt kávéval kínálja, és az elegáns szalonban leültetve lapozgatják együtt az esküvői magazinokat órákig, az nem annyit kér, mint a vidéki családi ház pincéjében berendezett virágüzlet tulajdonosa. Ezért tól-ig árakat írok, az általad ismert körülmények alapján pedig biztosan el tudod dönteni, mi lenne a helyzetetekben a reális.
1. Menyasszonyi csokor: közepes méretű, körcsokor, rózsa, alsó átmérő 20cm
6-20 ezer forint
2. 1 virág karkötő, Csokorhoz illő 1000-3000 forint
3. Kitűzők: vőlegénynek, 2 tanúnak, 1 gyereknek 500-2500
4. Szülőköszöntőre: 2 körcsokor és egy kisebb csokor 1500-7000
5. 3 db kockavázás asztaldísz, jéghatású színtelen, hydro golyókkal szezonális virágokkal 4000-15000 (a vázák bérlésével is számolj ez esetben, ne csak a virágdísszel)
kockavázás disz darabja 2000 volt tavaly nekünk
30e alsóhangon (a szülőköszöntőcsokrok drágák lesznek
30e körül kérhetett szerintem
Mi is ennyit fizettünk, de mert anyósom egy virágboltban dolgozik, így anyagáron volt. Ami nekünk ebben benne volt:
- 1 kála menyacsokor (25-30szál)
- 1 kála kitűző
- 8 rózsa-gerbera koszilány csokor
- 2 karszalag gerberával a kislányoknak
- 18 rózsa kitűző (koszilányok párjainak, apáknak, tanúknak, vőfélynek...)
- 2 szülőköszöntő csokor 4-4 szál rózsából
- hintódísz liliomból
- kocsidísz rózsából, gerberából
- asztaldísz polgárira sok zöld+liliom
- főasztaldísz étterembe kálák+flamingók
- asztaldíszek 1-1 rózsa zölddel
Minden nagyon szépen, igényesen megcsinálva, a csokrom 4 nap múlva is ugyan olyan szép volt. És mondom, ANYAGÁRON 30.000-ért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!