Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit reagálnátok rá arra,...

Mit reagálnátok rá arra, amikor kiderülne, hogy a vőlegényetek a saját sminkcuccotokat használja?

Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 19:28
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
nálunk az ajakápolóm fogyott el így
2015. febr. 12. 19:30
 2/22 anonim válasza:
94%
jajj de édibédi. A tangáidat is számold át...
2015. febr. 12. 19:32
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem amíg nem a szemhéjpúderedet használja, ne aggódj. Én a labellón nem aggódnék
2015. febr. 12. 19:34
 4/22 anonim ***** válasza:
97%

Vegyél neki egy sajátot, használja azt.

Egy ajakápolóból ekkora problémát csinálni, inkább örülj neki, hogy nem cserepesre száradt ajkakat kell csókolnod.

2015. febr. 12. 19:35
 5/22 anonim válasza:
100%
Az ajakapolot nem mondanam sminknek. Amugy sajatja van, nem az enyemet hasznalja. A korrektoromat hasznalta mar, ha kinott egy keretlen pattanas az arcan, de erre nincs miert megorrolni.
2015. febr. 12. 19:39
 6/22 A kérdező kommentje:

csak a sminkcuccom érdekli

van neki normális alsója, nem kell neki

2015. febr. 12. 19:39
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a te sminkcuccod a legelérhetőbb számára, azért használja. Kb. ez úgy néz ki mint amikor kislánykorunkban az anyukánk smink és parfüm készletét próbálgattuk. Mivel szüksége volt valamire, a te készleted a legkézenfekvőbb megoldás számára.

Ajakápolón, korrektoron még esetleg alapozón sem akadnék ki. Addig nincs gond amíg rúzst , szemfestéket, pirosítót nem szeretne használni.

Bár néhány góth stílusú férfi még azt is használ.

A helyedben vennék neki egy saját labellot és megszűnne a probléma.

Ha azt szeretnéd hogy megértse a problémádat, használd egy hétig titkon a borotváját. Hidd el, zavarni fogja hogy veszít az élességéből.

Akkor meg fogja érteni hogy a labellodra rájárni ugyanolyan mintha te a borotváját tennéd közössé.

2015. febr. 12. 19:40
 8/22 A kérdező kommentje:

7-es

de hát könyörgöm, a folyékony alapozómat is használja, inkább venne magának sajátot

2015. febr. 12. 19:43
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem a legjobb szemöldökcsipeszem alakította át egyszer kullancskiszedővé...... Azt tartotta legalkalmasabbnak a céljaira a többi csipesz közül. Sajnos én is azt tartottam az előtt legalkalmasabbnak a szemöldökszedésre.
2015. febr. 12. 19:43
 10/22 anonim ***** válasza:
Valentin napra állíts össze neki egy szép férfi neszeszerben szépségápolási csomagot! Ha lesz sajátja, joggal kérheted hogy szálljon le a tiédről.
2015. febr. 12. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!