Egy okos, intelligens, kedves és szép lányt a cicababás külső miatt undorítónak-, vagy irigylésre méltónak véltek? Mi a véleményetek az ilyen nőkről?
húú bazzeg van egy olyan érzésem h te vagy az az öntelt ribanc, aki egy másik, nem túl régi topicot nyitott egy olyan kérdéssel, h leírod, hogy nézel ki, ez alapján mi a véleményünk rólad, és miután a 75% lep*csázott, nekiálltál osztani az észt...
öntelt vagy de kegyetlenül, és unom hogy ilyen szar kérdéseket írsz...-.-
Egyik válaszolónak nagyon igaza van, mivel ha valaki cicababás külsővel rendelkezik, az nem azt jelenti, hogy buta is!
Nem hencegek magammal meg a (létező!) intelligenciámról, de bizony jó pár dologban tehetséges vagyok, amiről azt gondolják az emberek, hogy az nem buta libácskák tisztje (pl. zene, hangszerek, rajz, festészet, barkácsolás :), divat :D, állatvédelem, biológia- főleg anatómia, filozófia, az igazság, jog, vallás, mitológia, irodalom, idegen nyelvek stb., stb...)...
Szóval ha azt mondom magamról, hogy intelligens vagyok, úgy érzem, nem tévedhetek nagyot! Nem értem, miért ne mondhatnám ki...
Amúgy meg a kérdésem (Egy okos, intelligens, kedves és szép lányt a cicababás külső miatt undorítónak-, vagy irigylésre méltónak véltek? Mi a véleményetek az ilyen nőkről?) nem magamra utal, ha ezt páran félreértették volna, de az igaz, hogy rólam szól.
Viszont a kérdésben nem vagyok jelen!! :p
És szenvedek egy betegségben, ami egyáltalán nem engedi, hogy öntelt legyek... Csak egy hónapban 2szer. :D
Az ilyen buta "kislányokból",mint te,már nagyon elegem van.Képzeld,én jelenleg orvostant hallgatok,16 évesen szereztem meg a legelső felsőfokú nyelvvizsgámat,modellkedtem is,mert magas,vékony(180 cm ,62 kg),különleges,egzotikus arcú vagyok-ÁLLÍTÓLAG!!!De egyáltalán nem vagyok a tucatbaba kategória(nincs műhajam,nincs műkörmöm,nincs szoliszínem,nincs műmellem,és lám,mégis kellettem modellnek..)
Világéletemben különc voltam,és SOHA,de SOHA nem mondanám magamra azt,hogy "hűűű,de okos,intelligens,gyönyörű,gazdag nő vagyok".Mert tudom magamamról,hogy mit értem el és milyen vagyok,de nem hangoztatom minden utcasarkon.Tudod,van egy olyan dolog,hogy intelligencia,ami belőled sajnos hiányzik.És egy valóban intelligens nő tudja,mikor kell diszkréten hallgatnia,és szerénynek lennie.
Üdv.B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!