Egy okos, intelligens, kedves és szép lányt a cicababás külső miatt undorítónak-, vagy irigylésre méltónak véltek? Mi a véleményetek az ilyen nőkről?
legtöbben az aki cicababásan v éppen csak simán normálisan, saját tetszése szerint öltözködik az első benyomása h nagy r*banc és h már hányan átmentek rajta, meg h bis full buta stb.. ^^
mikor ez nem minden esetben van így :S ..
és ha szép a csaj és nem néz ki műnőnek akkor irigylésre méltónak.. sokan azért mondják h jajderonda undorító stb. mert irigykednek :)|ez saját tapasztalat.. |
"Képet semmiképp!!
Akkor inkább nem kérek véleményeket, de tudom, hogy mi lenne a vége...
A csaj úgy néz ki (!!!!), ahogy leírtam, ez tuti!!"
te milyen másik lányról dumálsz? magadról beszélsz...istenem :D az a véleményem erről, hogy önbizalom zabáló vagy, egy csöppet se intelligens, tehát már itt megdölt az elved.a magadfajta "nőkről" megvan bőven a véleményem, de ha le is írnám te egyszerűen nem lennél képes értelmezni csak azt, hogy téged most bántanak :D
Hidd csak el nekem: bevallani, hogy intelligens vagyok, egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem vagyok az!! Sőt... :)
Amiket leírtam, mind igazak. Ha valakinek ezzel van baja, abban kell legyen némi b.nkóság, vagy épp irigység...
Puszii :))
Nekem nincs róluk véleményem.
Cicababás külső,vagyis tucat nincs benne semmi különleges.
Szőke haj nálam nem nyerő,alapból inkább az egzotikus lányokat tartom szépnek. Mit értesz gyönyörű arc alatt? Mindenkinek más tetszik...... Nem akarok vitatkozni,de nevetséges,hogy egy anoním oldalon teszed a pi*ád,hogy te ilyen meg olyan szép vagy és még INTELLIGENS is. Na oké,de egy értelmes nő csinál ilyet? Nem.... Szőke hajú,cicababás cuki vékony lányt látok naponta 20-at,szóval nem tudom,hogy ebben mi az érdekes,de amúgy a kérdés kamu ez teljesen egyértelmű. A szépség relatív fogalom nagyon is,önimádó vagy ennyi. További szép estét:D
F.
:)
Aranyosak vagytok!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!