Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy okos, intelligens, kedves...

Egy okos, intelligens, kedves és szép lányt a cicababás külső miatt undorítónak-, vagy irigylésre méltónak véltek? Mi a véleményetek az ilyen nőkről?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 18:22
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Valószínűleg...
2010. febr. 6. 16:17
 22/37 anonim ***** válasza:
79%

legtöbben az aki cicababásan v éppen csak simán normálisan, saját tetszése szerint öltözködik az első benyomása h nagy r*banc és h már hányan átmentek rajta, meg h bis full buta stb.. ^^

mikor ez nem minden esetben van így :S ..

és ha szép a csaj és nem néz ki műnőnek akkor irigylésre méltónak.. sokan azért mondják h jajderonda undorító stb. mert irigykednek :)|ez saját tapasztalat.. |

2010. febr. 8. 17:57
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

"Képet semmiképp!!

Akkor inkább nem kérek véleményeket, de tudom, hogy mi lenne a vége...

A csaj úgy néz ki (!!!!), ahogy leírtam, ez tuti!!"

te milyen másik lányról dumálsz? magadról beszélsz...istenem :D az a véleményem erről, hogy önbizalom zabáló vagy, egy csöppet se intelligens, tehát már itt megdölt az elved.a magadfajta "nőkről" megvan bőven a véleményem, de ha le is írnám te egyszerűen nem lennél képes értelmezni csak azt, hogy téged most bántanak :D

2010. febr. 8. 18:15
 24/37 A kérdező kommentje:

Hidd csak el nekem: bevallani, hogy intelligens vagyok, egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem vagyok az!! Sőt... :)

Amiket leírtam, mind igazak. Ha valakinek ezzel van baja, abban kell legyen némi b.nkóság, vagy épp irigység...

Puszii :))

2010. febr. 8. 20:26
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs róluk véleményem.

Cicababás külső,vagyis tucat nincs benne semmi különleges.

Szőke haj nálam nem nyerő,alapból inkább az egzotikus lányokat tartom szépnek. Mit értesz gyönyörű arc alatt? Mindenkinek más tetszik...... Nem akarok vitatkozni,de nevetséges,hogy egy anoním oldalon teszed a pi*ád,hogy te ilyen meg olyan szép vagy és még INTELLIGENS is. Na oké,de egy értelmes nő csinál ilyet? Nem.... Szőke hajú,cicababás cuki vékony lányt látok naponta 20-at,szóval nem tudom,hogy ebben mi az érdekes,de amúgy a kérdés kamu ez teljesen egyértelmű. A szépség relatív fogalom nagyon is,önimádó vagy ennyi. További szép estét:D

F.

2010. febr. 8. 23:10
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
a viselkedésed és az eddig írtak alapján nem vagy intelligens.nem tudom miért lenne bárki is egy olyan oldalon irígy egy olyan lányra aki innen meríti az önbizalmát egy ilyen kérdéssel és ezen gondolkozik, hogy vajon irígylésre méltó-e ez.neked ez egy megszállottság, hogy megállás nélkül irigyek rád.azt keresed mikor mondhasd valakire, hogy irígy rád.én nem kedvelem az olyan nőket akik egy ilyen kérdés után értelmesnek tartják magukat.a válasz ugyanis egyértelmű.nem, nem irigylésre méltó, mert bárki lehet cicababa ez nem egy nagy erény.valakinek nem tetszik a cicababás külső, akinek tetszik az irigyelni fogja, de egy olyan lányt aki ezeknélkül is csinos nem fogja érdekelni, a buta emberek biztos, hogy irigyelni fogják.teljesen egyszerű.én a csinos nőket részesítem nagyobb előnyben nem az általad szerepeltetett cicababákat.engem a külső miatt taszít persze, mert jobban szeretem, ha egy nő nem a külsejével szeretne elérni mindent, és ne ez legyen az életcélja. viszont ha mellette kedves és jóindulatú az még megbocsájtható.de aki így öltözködik nem véletlenül tesz így.
2010. febr. 8. 23:36
 27/37 A kérdező kommentje:

:)

Aranyosak vagytok!! :)

2010. febr. 9. 06:16
 28/37 anonim ***** válasza:
a külsőjét szörnyűnek,de a belső a fontos..vannak cicababa ismerőseim,de jófejek!mindenesetre nem az a legfőbb témájuk,hogy hova mennek shoppingolni,vagy épp letört a műkörmük,hanem intelligensek,van világnézetük,szeretnek besélgetni,filozófálni mindenféle természetfelettiről...
2010. febr. 9. 11:59
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
attól intelligensek mert szeretnek beszélgetni természet feletti dolgokról és van világnézetük? wow :)
2010. febr. 9. 12:19
 30/37 anonim ***** válasza:
hát nem tudom,de aki szeret ilyesmiről beszélgetni,azt valahogy intelligensebbnek tartom,mint aki mindíg a műkörömről,a sminkről, a ruhákról,meg a fodrászatról tud csak beszélni,és most nem csak a természetfeletti filozófálgatásáról beszéltem,hanem mondjuk van egy véleménye,honnan jött az ember,mi az élet célja,hisz e istenben,mit szól a vallásokhoz,tehát akiknek van egy saját gondolatuk erről,és mondjuk el is gondolkoztat,arra azt mondom,inteligenSEBB,mint aki csak annyit mondana erre: MÍvááán???
2010. febr. 9. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!