A Nelli névhez milyen személyiség illetve milyen külső tényezők illik? (mennyire szép)
Figyelt kérdés
Te hogyan képzelsz el egy Nelli nevű lányt?2010. jún. 21. 21:38
2/11 anonim válasza:
Nelli az elefánt útra kel, búcsúzik tőle a cirkusz...
3/11 anonim válasza:
nekem is rögtön ez jutott eszembe..
"Nelli az elefánt....."
4/11 anonim válasza:
Vékony,csinos lány,vállig érő sötétbarna haj,zöld szem,barna bőr,sokszor visel egybe ruhákat,pasztell és púder színeket,magassarkút.Ha nadrágot visel,csakis farmert.Szereti a kiegészítőket,nagy karika fülbevalót állandóan visel.Kedves lánynak képzelem,de engem irritálna,a túlzott kedvességével:)
5/11 anonim válasza:
Én ismerek egy Nelli nevű kislányt. Gyönyörű szép, bájos mindehhez huncut szem társul hatalmas szempillákkal. :)
6/11 anonim válasza:
A Nelli mindenképpen jópofa (sztem). Én inkább molettnak tudom még elképzelni.
7/11 anonim válasza:
Én csak kényes Nelliket ismerek akik folyamatosan nyávognak, ezért előítéleteim vannak, de nyilván nem minden Nelli ilyen
8/11 anonim válasza:
Egy Nellit ismerek, meg egy Kornéliát. Mindkettő felszínes. De csak szimplán Nelli...amíg meg nem ismertem imádnivaló, most már inkább egy rémálom.
20/F
9/11 anonim válasza:
nekem is barna egyenes hajú, magas vékony lány szép ruhákban. mondjuk sztem én is fésűs nellire asszociálok :D de rá pl nagyon illik hogy nelli.
10/11 anonim válasza:
Nekem is rögtön Nelli az elefánt ugrott be :) . Egyébként lehet ezért is, nekem egy szőke, kerek arcú, kicsit pufi mosolygós lány ugrik be róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!