Egy okos, intelligens, kedves és szép lányt a cicababás külső miatt undorítónak-, vagy irigylésre méltónak véltek? Mi a véleményetek az ilyen nőkről?
Miért, te ilyen lányokat nem láttál még?? Na jó, nem kell válaszolnod...
Ha a kérdésre nem tudsz normális választ írni, inkább ne is próbálkozz!
Köszönöm!
Én is így voltam ezzel mint te,amikor fiatalabb voltam,azt hittem magamról hogy milyen jocsávó vagyok,én vagyok a Mr. tökéletesség de később rájöttem hogy tévedtem,csak bemagyaráztam magamnak és elhittem.
De most viszont tényleg nagyon jó vagyok:D
A szépség nagyon relatív.....Eva Longoria is elismert gyönyörű nő,mégis van akinek nem tetszik.
Okos,intelligens,ráadásul kedves gyönyörű arcú,szép testű marha cicás csaj nincs a világon és ezt ne akard megmagyarázni,vagy te vagy nagyon oda ezért csajért,vagy önimádó vagy és itt sztárolod magad egy ANONÍM oldalon és már az elején kijelentetted,hogy képet nem raksz ki:D De gondolom nem magadról beszélsz. Minden jót.
Ha ilyeneket irogatsz magadról:
"nagyon szép arc és tökéletes testalkat (már akinek tetszik a nem túl magas, kis vékonyka, de nem csontváz lány), hosszú szőke (nem fehér) haj és télen fehér, nyáron barna bőr, csinos öltözködés...kedvesség, intelligencia sugárzik a lányból, érzékeny és jószívű."
Akkor mégsem vagy tökéletes,...BEKÉPZELT VAGY!Nem kicsit...NEGYON!!!
Saját a hajam, bocsi... :p :)
És nem vagyok beképzeld, hanem elmondtam az igazat, de mit is vártam...semmit!!
Sziasztok, köszi a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!