Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van pár kamaszlány ismerősöm,...

Van pár kamaszlány ismerősöm, de elég bágyadtak, kissé dagadtak, nincs energia igazán a szemükben, hangjukban, ha van már kötelező napi tesióra mitől ilyenek?

Figyelt kérdés
Ha kötelező napi tesióra van akkor egyáltalán hogyhogy dagadtak? Meg ha a mozgást boldogsághormont endorfint termel akkor miért nem vidámabbak, energikusabbak?
2014. dec. 23. 16:28
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

A románok, lengyelek, olaszok, szlovákok stb is "rohanó világban" élnek mégsincsenek ennyire elhízva, ott is előfordul hogy mindkét szülő dolgozik, vagy hogy kevés idejük van főzni vagy tornázni, vagy hogy nincs munkájuk ezért ételen spórolnak, meg nem értem mitől rosszabb a közhangulata egy magyarnak, mint egy nála szegényebb albánnak, makedónnak, szerbnek, ukránnak. Étkezési utalvány sem magyar kuriózum.

Például legcsúnyábban a románok hagytak le minket úgy látom. Egy magyar miért eszik több fehérkenyeret, tésztát, vagy krumplit mint például egy román és a románok mit esznek helyette? Hogy tartják a tornaórát mondjuk a románok, ott nincsenek link tesitanárok, meg link gyerekek akik ellógják a futást?

2014. dec. 31. 10:27
 22/27 anonim válasza:
Lehet,hogy azért,mert a szokásaik,az étrendjük,konyhájuk teljesen más?
2015. szept. 14. 20:18
 23/27 anonim ***** válasza:

19: Az élelmiszer minősége nagyon sokat számít. 1960-ban tízszer annyi C-vitamin volt még egy paprikában, mint 1990-ben.

És erre rátesz a szegénység is, csak kenyeret, tésztákat, cukrot tudnak venni maguknak az emberek, ami bélgyulladást okoz, ami még jobban megakadályozza a tápanyagfelszívódást, ami még kiéhezettebbé teszi a szervezetet, és ez a kiéhezettség még jobban hízlal, hiszen a szervezet azt éli meg, hogy nincs tápanyag és muszáj raktározni.

Amíg 5 millióan élnek a létminimum alatt, és 27% ÁFA van az élelmiszeren, ez csak romlani fog.

2015. okt. 6. 00:05
 24/27 anonim ***** válasza:

" Egy magyar miért eszik több fehérkenyeret, tésztát, vagy krumplit mint például egy román"

Mert nálunk sokkal több a létminimum alatt élő, és a világon nálunk a legmagasabb az ÁFA az élelmiszeren, emiatt csak a legolcsóbb ételeket tudják megvenni az emberek.

Kenyeret, krumplit már 100 Ft alatt is találni kilóját.

2015. okt. 6. 00:08
 25/27 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom Mo-n 18% az alapvető élelmiszerekre vonatkozó ÁFA, meg ezt a kevesebb tápanyagos szöveget a románok által vásárolt olcsó élelmiszerekre is rá lehet mondani, alapvető élelmiszerekre mindkét nemzetnek van kb ugyanannyi pénze, sőt nekünk talán még több is, miért fittebbek ők mégis, nem?
2015. okt. 6. 00:32
 26/27 anonim ***** válasza:

Figyelj, én úgy tudom, ahogy írtam, ennél pontosabbat én is csak úgy tudok, ha rákeresek a neten szegénységi statisztikákra, ÁFA-kulcsra, stb.

Ezt Te is meg tudod tenni.

Van olyan kimutatás is, hogy melyik országban mennyien vallották, hogy nem tudnak élelmiszert venni.

2015. okt. 6. 03:42
 27/27 anonim ***** válasza:
Fura dolog ez. 40 leszek lassan, mégis próbálok futni, izmot építeni, odafigyelni az étkezésre (nem túl kedvező testi adottságok mellett/ellenére is).
2016. nov. 29. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!