Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy szoláriumban szinte miért...

Egy szoláriumban szinte miért kötelező a pletykálás?

Figyelt kérdés

Többször hallottam már olyat, hogy bementem öltözni és sutyorogtak, meg szapulták a vendégeket, hogy az hogy néz ki, meg nem beszédes, csak jön és megy.

Engem is kibeszéltek már, hogy nem foglalkozok velük, fennhordi vagyok, pedig csak kétszer voltam az adott helyen.

A téli hónapok miatt gondoltam, hogy elmegyek megint párszor, mert hiányzik a napsütés és egy kis szín sem ártana. T hogy vagytok ezzel?

2014. dec. 6. 20:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az, hogy "fennhordi"?
2014. dec. 6. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
:D:D Korall szoli?
2014. dec. 6. 21:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Többek közt ezért nem járunk szoláriumba.
2014. dec. 6. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Mert úgy általában a szoláriumban nem épp az eszükért felvett dolgozók vannak, és a célközönség is inkább a pletykás plázásokból kerül ki. Ugyanez van, mikor bemegyek egy jobb ruhaboltba és majdnem hogy kiröhögnek az eladó cicák, hogy mit keres ez itt.
2014. dec. 6. 21:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nana, ne általánosítsunk azért már... :-) Nekem van eszem és attól függetlenül szeretek adni magamra(nem közönségesen nyomom, inkább ízlésesen), viszont szoliba én sem pletykálni megyek! Viszont nem egy szoliban tirpákok a recepciósok, flegmák és jó hogy nem köpik le az embert. Na de... Nem is miattuk megyek, nem kerítek akkora feneket az egésznek, biztos rég voltak megkettyintve! :D
2014. dec. 6. 22:29
 6/8 anonim ***** válasza:
23%

csak a megfelelési kényszereseknek kötelező.

és valld be azért,hogy te is bekategorizáltad őket a nem túl szép és fennhordi:)-minimálbéres buta pitsa kategóriába.

miközben az ország 80% minimálbéres és alapból egy szinte afrikai gyarmati szinten vagyunk a többi európai országhoz képest.

szóval itt a rabló politikusokon,bankárokon kívül nem sokan lehetnek igazi fennhordik.

ha te is ilyen helyen dolgoznál és ott unatkoznál egész nap,akkor szerintem te is vágynál arra egy idő múlva,hogy elüsd valamivel az időd,mondjuk egy kis beszélgetéssel.

szóval egy kis figyelmesség,pár szó nem világ vége.

2014. dec. 7. 03:47
 7/8 A kérdező kommentje:
A lenézésről van itt szó, és hogy kibeszélik a másikat. A politika és egyebek engem nem érdekelnek. Egy két kedves szó még rendben van, de én nem állok le senkivel se jó pofizgatni, ha hallom, hogy a hátam mögött meg sutyorog, miközben nem is ismer. Másoktól is hallottam már ezt, nem egyedi eset.
2014. dec. 7. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
De miért érdekelnek annyira a recepciósok? Ne is törődj velük! :D
2015. jan. 26. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!