Egy szoláriumban szinte miért kötelező a pletykálás?
Többször hallottam már olyat, hogy bementem öltözni és sutyorogtak, meg szapulták a vendégeket, hogy az hogy néz ki, meg nem beszédes, csak jön és megy.
Engem is kibeszéltek már, hogy nem foglalkozok velük, fennhordi vagyok, pedig csak kétszer voltam az adott helyen.
A téli hónapok miatt gondoltam, hogy elmegyek megint párszor, mert hiányzik a napsütés és egy kis szín sem ártana. T hogy vagytok ezzel?
csak a megfelelési kényszereseknek kötelező.
és valld be azért,hogy te is bekategorizáltad őket a nem túl szép és fennhordi:)-minimálbéres buta pitsa kategóriába.
miközben az ország 80% minimálbéres és alapból egy szinte afrikai gyarmati szinten vagyunk a többi európai országhoz képest.
szóval itt a rabló politikusokon,bankárokon kívül nem sokan lehetnek igazi fennhordik.
ha te is ilyen helyen dolgoznál és ott unatkoznál egész nap,akkor szerintem te is vágynál arra egy idő múlva,hogy elüsd valamivel az időd,mondjuk egy kis beszélgetéssel.
szóval egy kis figyelmesség,pár szó nem világ vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!