Őszintén, ha reggel othonfelejtitek a telefonotokat, akkor INKÁBB elkéstek munkahelyről, iskolából, egyetemről (akkor is ha kötelező gyakorllati óra van), de a telefonért muszáj visszamennetek?
Figyelt kérdés
Függőség?2014. dec. 15. 12:47
1/16 A kérdező kommentje:
*otthon
2014. dec. 15. 12:47
2/16 anonim válasza:
Én még soha nem mentem vissza telefonért, akkor sem, amikor sürgős hívást vártam.
3/16 anonim válasza:
Még soha nem mentem vissza érte (csak kapuból), de ha fontos hívást várnék, és nem túl sok időbe kerülne, visszamennék. Csak hogy nálam legyen, azért nem.
4/16 anonim válasza:
volt mar hogy otthon hagytam es eszre sem vettem csak este amikor megint hazaertem...
5/16 anonim válasza:
Soha nem mentem vissza a telefonért.
6/16 anonim válasza:
Max. akkor megyek vissza, ha még az ajtóban eszembe jut. Párszor hagytam már itthon, de annyiból vettem észre, hogy meg akartam nézni az időt és láttam nincs nálam.
7/16 anonim válasza:
Kérdező: Te képes vagy elkésni a telefon miatt?
8/16 anonim válasza:
Nem mennék vissza érte szerintem. Munkahelyemről felhívnám a párom, hogy otthon felejtettem a telefonom.
Hogy ne higgye, hogy történt velem valami és azért nem tud elérni.
Csak ebből a szempontból érdekelne a dolog...
9/16 A kérdező kommentje:
Én néha szándékosan hagyom otthon.
2014. dec. 15. 15:02
10/16 anonim válasza:
Nem feltétlenül függőség, egyes munkáknak alap feltétele a telefon a folyamatos kapcsolattartáshoz. Normális ember mérlegel hogy vissza tud e menni érte vagy sem. Az sem mindegy hogy 5-10 perc késés, vagy 1-2 óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!