Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Őszintén, ha reggel othonfelej...

Őszintén, ha reggel othonfelejtitek a telefonotokat, akkor INKÁBB elkéstek munkahelyről, iskolából, egyetemről (akkor is ha kötelező gyakorllati óra van), de a telefonért muszáj visszamennetek?

Figyelt kérdés
Függőség?
2014. dec. 15. 12:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én nem, maximum ha még házon belül vagyok. Karóráért szívesebben mennék vissza, azért már mentem vissza. De alapvetően azért sem, csak pont ráértem még.
2014. dec. 23. 22:53
 12/16 anonim ***** válasza:

Max az ajtóból.

Amúgy a dolog már függőség.

De a jó hír, hogy ne aggódj, sokan osztoznak veled ebben.

2015. jan. 3. 09:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy függőség. Én lehet, hogy visszamennék, pedig alig használom. Nem netezek rajta, nem fotózok, nem játszom. Kizárólak sms-t írok /telefonálok. de rossz érzés, hogy nincs nálam, pl. nem tudok segítséget hívni, ha baj van.
2015. jan. 3. 21:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha elkésnék, inkább nem. Ha még lenne egy kis időm, akkor visszafordulnék érte, azért rossz érzés, ha nincs nálam, mert akkor nem tudok hazafele a buszon zenét hallgatni..:cc
2015. nov. 30. 21:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha reggel felejtem otthon, akkor nem. Délután úgyis magam megyek haza, gyakrabban járnak a tömegközlekedési eszközök, nem kihalt az utca, nem kell adott esetben fél órákat fagyoskodni egyedül a buszmegállóban.

Ha délutánosba megyek, és véletlenül otthon marad, de még időben észreveszem (pl. a buszmegállóban), akkor visszamegyek érte. Alapból nem szoktam utolsó percre hagyni az indulást, és délután kevésbbé gáz, ha kések pár percet. Este viszont nem tudok autót hívni, meg azt sem tudom mikor induljak el a buszhoz, hogy elérjem, de ne kelljen kint ácsorogni hosszú ideig a hidegben.

2016. jan. 5. 16:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, mivel kaptam már jól fizető (kutatási) megkeresést mobilon. Ha elkésem az egyetemi szemináriumról, az azt is rossz, mert én vagyok az, aki tartom:-).
2016. nov. 29. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!