Mekkora mellméret az, amikor, ha lehajolsz, akkor már összeér a 2 melled?
Figyelt kérdés
Nagyon kicsi mellem van, még mindig csak A-s, 12 éves korom óta alig nőtt. A családomban mindenkinek nagyobb van, és nagyon szomorú vagyok, hogy nem nő. Rettentő önbizalomhiány.
Nem akarnék hatalmas melleket, csak mondjuk akkorát, hogy ha lehajolok akkor ne 2 fordított háromszög legyen belőle, hanem azért majdnem összeérjen a 2. Ha B-s mellem lenne annak már örülnék, de leginkább C-set szeretnék.
Lehet ezzel valamit csinálni?
15/L
2014. dec. 1. 23:45
11/11 anonim válasza:
22 éves koromig irtó pici volt a mellem aztán egyszer csak hopp :D szépen megnőtt... későn érő típus vagyok, a menstruációm is nekem jött meg annak idején legkésőbb a csajok közül. Lehet te is az ilyen csajok közé tartozol, ne aggódj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!