Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 14 évesen ez nagy mellnek számít?

14 évesen ez nagy mellnek számít?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok és C kosaras. Ja és 170 cm 55 kg. Az osztálytársaimnak kissebb mellei vannak mint nekem és nem tudom hogy én vagyok túl nött vagy ők maradtak le velem szemben!XD

Hát ezt jól megfogalmaztam! Na mindegy csak értelmes válaszokat szeretnék.

2014. okt. 19. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális méret. Nincs olyan, hogy valakinek "túl nő" vagy valaki "lemarad", mert mindenki egyéni ütemben fejlődik.

Szép alakod lehet. :)

2014. okt. 19. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
A C kosár minden korban nagy mellnek számít.
2014. okt. 19. 14:59
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Ez hülyeség, a C nem nagy. Inkább optimális :D
2014. okt. 19. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:
54%
Tekintve, hogy Európában a A-B kosár az átlagos ilyen súlyhoz, igen, ez nagynak számít. Az lehet, hogy a férfiaknak ez az optimális.
2014. okt. 19. 15:08
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:) csak fura ez én szememből nézni hogy csak én vagyok "nagy" minden szemszögből és ez olyan mintha különc lennék. Lehetnék büszke az alakomra csak inkább elrejtem...

Néha meg irigykedem a többi lányra mert olyan cukin kicsik!

2014. okt. 19. 15:56
 6/7 anonim válasza:
Bocsi, hogy ilyen későn írok, csak most találtam meg a kérdésed. :) Ne rejtsd el! Ha már ekkorát adott neked a sors, ne szégyelld! (Viszont ne is legyél r*bancos!) Nekem 14 évesen még csak AA-s volt, most 15 éves vagyok, és 75B :D Én nem rejtem el, nem szégyellem, pedig tehetném, mert nálunk az osztályban valami extrém kicsi mellek vannak! Egy pár lánynak A-s, de a legtöbbnek AA-s, szóval még az én szerény kis B-m is óriásinak mondható! :D
2014. dec. 7. 19:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Megpróbálok "többet mutatni"! Am én télen minig egy bő pulcsiban vagyok hogy ne lehessen látni semmit. Így... hogy kéne elkezdenem? Mármint hogy egy kicsivel ne legyek túl visszafogott...(mert most szerintem az vagyok)
2015. jan. 12. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!