Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mekkora mellméret az, amikor,...

Mekkora mellméret az, amikor, ha lehajolsz, akkor már összeér a 2 melled?

Figyelt kérdés

Nagyon kicsi mellem van, még mindig csak A-s, 12 éves korom óta alig nőtt. A családomban mindenkinek nagyobb van, és nagyon szomorú vagyok, hogy nem nő. Rettentő önbizalomhiány.

Nem akarnék hatalmas melleket, csak mondjuk akkorát, hogy ha lehajolok akkor ne 2 fordított háromszög legyen belőle, hanem azért majdnem összeérjen a 2. Ha B-s mellem lenne annak már örülnék, de leginkább C-set szeretnék.

Lehet ezzel valamit csinálni?

15/L

2014. dec. 1. 23:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha összeér, akkor már lóg valamennyire, ami meg megint nem jó. Nekem 70D, de csak melltartóban szép, már megszoktam sajnos.

De 21 éves korodig fejlődsz, simán lehet C-s melled, ha a családban mindenkinek nagyobb.

2014. dec. 1. 23:54
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez tök mellforma függő. Nekem szétáll így sose ér össze ha lehajolok. De miért is kéne neki? Szép peckesen formásan feszítenek rajtam.
2014. dec. 2. 00:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát már nem azért, de én még soha nem láttam lehajolva összeérő melleket!

Az a fránya gravitáció ugyanis lefelé húzza, vagyis függőlegesen "előre", nem pedig összenyomja! :D

Hanyatt fekve is inkább csak ellaposodva szétterülnek nagy mellek, max a melltartó nyomja össze őket, vagy még oldalt fekve érhetnek össze...

De akárhogy hajolva kizártnak tartom!

Aki cáfolni tudja, az mutasson képet, különben nem hiszem el!

2014. dec. 2. 00:45
 4/11 anonim ***** válasza:
15 évesen még mellem se volt!Ne aggódj,még bőven nőni fog!
2014. dec. 2. 07:30
 5/11 anonim ***** válasza:
15 évesen miért a melled érdekel? Az csak egy testrész a sok közül, semmi jelentősége nincs hogy mekkora. Az pedig hogy kinek ér össze a formán múlik, nem a méreten. A legtöbb nagy mell sem ér össze. 21 éves korodig még bőven nőhet a melled, ha egészségesen élsz, egészségesen étkezel.
2014. dec. 2. 10:48
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nem a mellem érdekel a leginkább 15 évesen, csak aggaszt, hogy már ilyenkor mindenkinek nagyobb van, sőt, ilyenkor már mondhatni a végleges mérete van. Miért van valaki, akinek 15 éves kora után kezdett el igazán nőni a melle? Mert attól tartok, hogy 15 éves kor után már nem igazán nő, és ha ez a méret marad meg életem végéig, akkor nem tudom, hogy fogom magam így elfogadni. :(

2014. dec. 3. 22:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Jónéhány osztálytársnőmnek, akikkel együtt érettségiztem, huszonéves korára nőtt meg a melle. Tehát még sokat változhatsz.

(Nézd meg a Bebe's Boobs Destroy Society című South PArk epizódot!)

2014. dec. 3. 22:47
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem így lesz.
2014. dec. 3. 23:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
én is ennyi idős vagyok, nekem is ugyanakkora, mint neked, átérzem, sz@r érzés, hogy a többi osztálytársadnak már mekkora! de ez még változni fog és nőni, és ha a családtagjaidnak is nagy, akkor nagy valószínűséggel neked is nagy lesz:) még fiatal vagy, várj még egy kicsit, ne légy türelmetlen.
2014. dec. 4. 22:45
 10/11 A kérdező kommentje:
Igyekszem nem türelmetlennek lenni, de a többi korombelinek már B-s, vagy C-s van, tehát elérte a végleges méretét, vagy legalábbis már van melle! Nekem meg mondhatni nincsen. Szinte teljesen lapos vagyok:(((
2015. júl. 11. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!