Mekkora mellméret az, amikor, ha lehajolsz, akkor már összeér a 2 melled?
Nagyon kicsi mellem van, még mindig csak A-s, 12 éves korom óta alig nőtt. A családomban mindenkinek nagyobb van, és nagyon szomorú vagyok, hogy nem nő. Rettentő önbizalomhiány.
Nem akarnék hatalmas melleket, csak mondjuk akkorát, hogy ha lehajolok akkor ne 2 fordított háromszög legyen belőle, hanem azért majdnem összeérjen a 2. Ha B-s mellem lenne annak már örülnék, de leginkább C-set szeretnék.
Lehet ezzel valamit csinálni?
15/L
Ha összeér, akkor már lóg valamennyire, ami meg megint nem jó. Nekem 70D, de csak melltartóban szép, már megszoktam sajnos.
De 21 éves korodig fejlődsz, simán lehet C-s melled, ha a családban mindenkinek nagyobb.
Hát már nem azért, de én még soha nem láttam lehajolva összeérő melleket!
Az a fránya gravitáció ugyanis lefelé húzza, vagyis függőlegesen "előre", nem pedig összenyomja! :D
Hanyatt fekve is inkább csak ellaposodva szétterülnek nagy mellek, max a melltartó nyomja össze őket, vagy még oldalt fekve érhetnek össze...
De akárhogy hajolva kizártnak tartom!
Aki cáfolni tudja, az mutasson képet, különben nem hiszem el!
Köszönöm.
Nem a mellem érdekel a leginkább 15 évesen, csak aggaszt, hogy már ilyenkor mindenkinek nagyobb van, sőt, ilyenkor már mondhatni a végleges mérete van. Miért van valaki, akinek 15 éves kora után kezdett el igazán nőni a melle? Mert attól tartok, hogy 15 éves kor után már nem igazán nő, és ha ez a méret marad meg életem végéig, akkor nem tudom, hogy fogom magam így elfogadni. :(
Jónéhány osztálytársnőmnek, akikkel együtt érettségiztem, huszonéves korára nőtt meg a melle. Tehát még sokat változhatsz.
(Nézd meg a Bebe's Boobs Destroy Society című South PArk epizódot!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!