Tényleg ennyire számít a mellméret 13 évesen?
Én is látom itt a kérdéseset és sokszor nagyon meglepődök azon, hogy gyerekek mennyire felnőttek akarnak lenni... Én visszasírom a gyerekkoromat, komolyan, nem akartam felnőni.
13 évesen topot hordtam a kis borsószemjeimre, a szivacsot is csak azért tettem bele, hogy ne látszódjon, ha fázom (érted)... Meg játszottam a téren, rollereztem, bicajoztam, kirándultam a barátaimmal, nem pedig csücsörítettem és kidobtam a nem is létező cicijeimet, hogy aztán a pedomacin vagy a puruttyán lássam magam viszont (bár akkor ezek még nem is léteztek).
Hihetetlen mennyire külsőorientáltak a mai gyerekek és ez szomorú. Retikül, magassarkú, push up-os melltartó, amiben persze nincs semmi. A tetves média meg a Fészbukk hatalma teszi ezt. :(
24L
Egyszóval r.bancok. Én is 13 éves vagyok csak nekem meg pont, hogy nagy mellem van. Van osztálytársam akinél lehetett látni hogy jól kitömte mert egyik napról a másikra lett 'melle'. Szánalmasnak gondolom. De mégcsak nem is értem. Miért jó ennyire műnek lenni? Egyszer úgyis lesz igazi mellük még ha az kicsi is. Nem értem miért gondolják magukat menőnek ettől...
Majd ha lefekszenek valakivel később akkor úgyis leveszik a kitömött melltartókat. Kíváncsi lennénk ilyenkor egy pasi milyen képet vág. :DD
Normális férfiak nem a nagy mellek végett vonzódnak egy lányhoz, hanem a szépsége, személyisége miatt.
Engem piszkosul nem tud érdekelni a női mell mérete. Ha szerelmes leszek valakibe biztos nem a mellét fogom nézni és csókolgatni az utcán. Mondjuk van aki pont ezt szereti csinálni :D Kérdező: Légy nyugodt hogy így legalább tuti normális férfit találsz majd aki őszintén szeret nem pedig csak olyat akinek az ágyba kellesz.
26F
13 évesen kezdtem el topot hordani, kb semmi mellem nem volt, szétbasztattak az osztálytársaim, hogy deszka, meg ilyenek. de amúgy is fiús voltam, nem annyira érdekelt ez, meg akkoriban a 13 évesek még úgy néztek ki, mint a gyerekek, szóba nem került, hogy bárki korombéli sminkelt volna pl...
szóval kb én voltam az utolsó, akinek elkezdett nőni a melle az osztályban, már nagyon vártam, aztán egy nyáriszünet alatt eléggé megnőtt, most meg 75 -E-s melltartót kell hordanom, nyilván már gimi során kiderült, hogy nagyok a melleim.
sok előny nem származik belőle, sőt, sokkal kevésbé figyelnek/figyeltek rám a férfiak, kevésbé akartak megismerni és mindig a melleim érdekelte őket, többször ki is használták ezt (tehát udvarlásnak álcázták a sima kíváncsiságukat, ami reggelre elmúlt és kiderült mellesleg van is barátnőjük...).
szóval most még az elején fontosnak tűnik, mert mindenki örül, hogy van neki és próbálja kirakni, aztán később rájössz majd, hogy egyáltalán nem számít.
én a nagy melleimet sose pakolom ki, így is nézik elegen. sőt, próbálom leplezni, egy rossz tartásom is kialakult, beszegett vállak.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!