Szerintetek melyik a legideálisabb mellméret?
Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 18:43
1/14 anonim válasza:
Hát, ez milyen kérdés? :D
A saját 75B-s méretemet én nem "cserélném le" semmi pénzért, én szeretem. Ha kisebb lenne, azzal nem lenne bajom, ha nagyobb, azzal már inkább, mert lehet, hogy zavarna edzés közben :D
3/14 anonim válasza:
Nekem 70D van, és elégedett vagyok vele. Számomra ez az ideális.
4/14 anonim válasza:
Ez a kérdés kb. olyan, mintha azt kérdeznéd; milyen az ideális hajszín?'
Mindenkinek más tetszik, na meg ez egy olyan dolog, hogy a természet adja.
5/14 anonim válasza:
Ideális méret? A nagy, a nagyon nagy és az óriási:) C,D,E,F,G...
F24
7/14 anonim válasza:
75B-s a méretem. Szerintem kicsi, félek is komolyabban edzeni mert a testzsír csökkenés miatt még apróbbak lennének. :(
A 75C-vel elégedett lennék, nagyobb nem kéne mert az már aránytalan lenne a testalkatomhoz képest.
8/14 anonim válasza:
75AA van nekem, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
9/14 anonim válasza:
nekem AA-C-ig tetszenek leginkább, de ezen felül is lehet valakinek ideális... :)
22f
10/14 anonim válasza:
Nekem 70-75B-s, C-t szeretnék, nagyobbat nem, mert vékony vagyok és nem illene hozzám. De így is szeretem őket, mert formásak, nem is volt még rájuk panasz soha... :D (22L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!