am énis 170 cm vagyok de én 56 kg. :)és az én csípőm is széles :(
2010. jan. 31. 19:28
22/28 anonim válasza:
én 13 éves vagyok 173 cm magas 69 kg csípőm 89
szóval pofa befog és örül az alakjának..
2010. jan. 31. 22:09
23/28 anonim válasza:
A nők könnyebb csontozatúak, mint a férfiak.
2010. febr. 1. 01:47
24/28 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok, 168 cm 49 kg kb. Mellem: 82cm derék:65cm csípő:83cm. Én is szélesnek érzem a csípőm. Azt látom magamon hogy nadrág felett teljesen kiáll a csipőm:s Nagyon nem szeretem de nemtudok vele mit csinálni. Felesleget nem találtam rajta, a csontom nagyon széles. A barátomnak tetszik és ez épp elég:)
2010. febr. 1. 11:32
25/28 anonim válasza:
Te jó ég!...szerintem azért látod nagynak a derekadat, mert a többi testrészedhez nem tudsz normálisan viszonyítani...(bár néha én sem)
De én szintén 170 centi vagyok és 58-59 kiló, és azért mert erős csontú vagyok, tehát ha fogyóznék sem nagyon látszana a változás...egyébként nem tudom hogy nézel ki (biztos szép vagy) de a fiúk jobban kedvelik azokat a lányokat, akiken van egy kis hús, úgyhogy ha úgy látod jónak, akkor akár fel is szedhetsz magadra egy keveset:)
2010. febr. 1. 12:59
26/28 anonim válasza:
A 83 centis csípő nem széles:S Az álomalak arányai is 90-60-90, te pedig ezt igencsak "alulteljesíted". Egyébként ha egyszer gyereket akarsz, sokkal többet fogsz szenvedni, ha keskeny a cspőd, mint akkor ha széles, legalábbis ezt hallottam, nekem még nincs tapasztalatom ebbenXD
2010. febr. 1. 17:04
27/28 anonim válasza:
ezt énis hallottam.. barátnőm aki nagyon de nagyon jól néz ki.. azt mondta nekem hogy irigyel mert nekem szélesebb a csípőm és könnyebben szülhetek majd gyereket.. nézek rá :| mondom te hülye vagy.. persze csak nevettünk rajta.. én amúgy nem szeretnék gyereket.. szóval szívesen cserélnék vele..
2010. febr. 2. 22:12
28/28 anonim válasza:
A legújabb kutatások szerint a csípő szélessége nem befolyásolja a szülés nehézségét.
Az konkrétan nekem sem befolyásolta. Bár szeretnék szélesebbet, mert nekem az tetszik, nőies, meg nekem nincsen, pedig abszolút nem vagyok vékony...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!