Szerintetek jó az alakom? :S
18:08 Egyáltalán nem vagy gebe, biztos neked is ilyen az alkatod!
Sajnos sok sértést fogsz kapni, de nem foglalkozz velük.Engem is állandóan sértegettek, de már le sz*rom.
18:25
de vékonynak látszom..csak mondják hogy sportolnom kéne de sajnos gyógytesire járok,és mondta tanárnő hogy nem lehet mert jobban elferdül a gerinc:S
18:39
Hát igen..pedig pont azt akartam mondani, hogy sportolj egy kicsit.És úszásra nem járhatsz?
Annnnnyira hülyék vagytok. Most komolyan? Ilyenkor beleszámoljátok, hogy alkati, genetikai adottság és a csontozat súlya/ állapota is beleszámít a kilókba? Ja, hogy nem? Tudom, hogy újabban az a divat, hogy mindenki legyen minél kövérebb és fúj, ha valaki S-est hord az már tuti anorexiás, de nem kéne így másoknak beszólni!
A kérdésre felelve: Tökéletes az alakod, ha nősz még, azzal együtt próbálj hízni is. Amúgy minden csak alkati kérdés...
21/L
(Tudom, most jön a lepontozás, de nem érdekel...)
Én is csak azt tudom mondani, hogy tök jó arányos az alkatod. Amúgy örülj neki, hogy széles a csípőd. Az az egyik legnőiesebb tulajdonság:) Csak vigyázz rá nagyon, mert ha elkezdesz nőiesedni, akkor rossz helyre is hízhatsz!
Szerintem amúgy széles csípővel szerintem még ilyen vékonyan sem látszódhatsz "gebének". Nekem is hasonló alakom van. 167/49 Most fogytam 6 kilót és csak a derekamon látszik, mert a csípőm széles maradt.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!