Milyen alakom van? (Képpel! )
2011. nov. 3. 18:38
2/19 anonim válasza:
Szerintem csinos vagy.
Kb 55-56 kg.
3/19 anonim válasza:
60-65 maximum. Szerintem csinos vagy, a testalkatod az különösen jó szóval inkább így nézz ki mint csont soványan.
4/19 anonim válasza:
állva kihuznád magad rohadtjól néznél ki és valsz megfordulnék utánad még ruhában is nemcsak strandon!
az alakot amugy jobban látnánk álló helyzetben, igy csak következtetni lehet
5/19 anonim válasza:
61-62 szerintem.
És egyáltalán nincs jó alakod,látszik minden testrészeden hogy van felesleg szépen.
Fogyj le és sokkal jobb csaj leszel:)
6/19 A kérdező kommentje:
Ki fogtok akadni, de 74 kg vagyok! :D Erős csontok, mindenhol van rajtam egy kis felesleg, és bizony ez 42-es ruhaméretet eredményez. Mondjuk, amikor ez a kép készült, akkor 72 voltam.
2011. nov. 3. 18:48
8/19 anonim válasza:
Amikor megnyitottam a kérdést még nem volt itt a kommented.
9/19 anonim válasza:
80 körül tippeltelek volna. És szerintem ahhoz hogy bomba alakod legyen fogynod kell! Nem azt mondom hogy elhízott vagy duci vagy, átlagos, de lehetnél jobb is :)
10/19 anonim válasza:
Jaajjj, dehogy 80, 60, bocsi elírtam!! o.o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!