Szerintetek jó az alakom? :S
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, 170 cm 53kg. Mellem:83cm derék:59Cm csípő:83cm. Szerintem túl széles a csípőm:S2010. jan. 28. 17:44
2/28 anonim válasza:
170 cm 13 évesen??? de jó neked..sztem jó alakod van!!
én 21 éves vagyok és 158 cm..:((
3/28 anonim válasza:
Tehetnél föl fényképet magadról,úgy könnyebb lenne megmondani.
Üdv:StMiklos
5/28 anonim válasza:
jó:)
én 3 centivel vagyok magasabb, és ugyan ennyi kiló.
15/L
6/28 anonim válasza:
Én 177 cm vagyok és ugyanennyi kilo.Sztem jó alakod van.A sok irigy dagival meg ne foglalkozz!
7/28 anonim válasza:
utolsó: már bocs de aki 173 centivel 50 kiló felett van mondjuk 56-58 esetleg 60 az már dagi??? szerintem is gebe 173 centihez ennyi kiló minimum 55öt el kéne érnie hogy normális alakja legyen.. vagy legalábbis mutatós ha már itt tartunk... de mi az hogy a dagikkal ne foglalkozz?? ez a "gebe" dolog manapság már nem divat
8/28 anonim válasza:
177 centihez 53 kiló... jézusom.. honnan jöttél te? valami koncentrációstáborból?? neked nem adnak enni???
9/28 anonim válasza:
haggyátok már!
szerintem jó az alakod,bárcsak olyan lennék mint te!:(
am én 163cm és 45 kg vagyok 14 évesen,és én vagyok a gebe nem te!
szerintem jó az alakod ne foglalkozzál a többiekkel.
14L
10/28 anonim válasza:
17:58 vagyok
Nem, nem koncentrációs táborból jöttem.Ilyen az alkatom.
Nem akartam senkit megsérteni, csak egy kicsit idegesitő,az ha vki vékonyabb azt egyből legebézik, de persze a túlsulyosokra tilos bármi sértőt mondani.
Ezen akadtam ki egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!