Milyen az alakom?
Figyelt kérdés
El szeretnék kezdeni tornázni, mert nem vagyok megelégedve magammal. Ismerőseim azt mondják. Mi a véleményetek?
2011. nov. 4. 15:22
1/17 anonim válasza:
Mindenhol van egy kicsi felesleg.Nekem is ilyen az alakom.És én sem vagyok megelégedve vele.De egyébként ez nem vészes.Legalább télen nem fázunk annyira :D
Nekem a futást ajánlották... de most h hideg van,csak a futópad maradt.Most korizni járok viszont néha :)
2/17 anonim válasza:
Szép alakod van.! Tornázhatsz, de elégedj meg vele.!
3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Tavasszal kezdem a futást :)
Addig meg tornázom.
2011. nov. 4. 15:42
4/17 anonim válasza:
Szerintem így is jó,de ha sportolsz egy kicsit és tornázol tökéletes lesz :)
6/17 anonim válasza:
tény, hogy lehet mit javítani szóval nem fog ártani a mozgás, plusz egészséges szóval csak jól jársz vele, de jól nézel ki. ezen nem múlna...
7/17 anonim válasza:
Tényleg van egy kis felesleg,de én mint lány mondom h nekem kifejezetten tetszik az alakod.NEm vagy csont sovány,arányosan oszlik el rajtad mindenmszóval nagyon jól nézel ki.HA életed végéig megtudod tartani ezt a formád akkor nyert ügyed van.
8/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. nov. 4. 15:57
9/17 anonim válasza:
Egy nagyon kicsi felesleg látszik az oldalas képeken.. de szerintem ez semmi... Amúgy meg szerintem nincs baj az alakoddal.. nem lehet mindenki teljesen homokóra.. nekem se olyan, de ez van :)
10/17 anonim válasza:
ha egy kicsit tornázol és formázod magad akkor tényleg jó lesz az:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!