Szerintetek mennyit kéne fogynom? Ès milyen az alakom? Nagyon gáz? Képek lent.
Húú hát nem tudom...,de remélem, hogy nem ilyen ruhákban jársz hétköznaponként, mert rendkivűl előnytelen. :/ Nem olyan gáz az alakod.Egyébként szerintem egy 5kg kellene fogynod, és inkább erősítened, futni, kondizni, mert elég "lötyi" vagy elnézést a kifejezésért. De ez igazából még dícséret is, mert tényleg vagy kövér csak kidolgozatlan.:) Igazából a lábadon van még mit formálni, és leginkább onnan kellene fogynod is.
Nem csak a levegőbe beszélek, és nem osztom az észt, és már 6 éve kondizok, 57kg-os,170 cm lányként kezdtem,igazából nem voltam duci, csak LÖTYI :D ,most 50kg vagyok tartom a súlyomat, és indulok a következő ironmanen. :$ Szóval fel a fejjel!
Köszi mindenkinek a választ.Természetesen nem ilyen ruhákban járok,ezt csak a kép miatt vettem fel,mert ebben a ruhában tényleg kilóg minden hájjam :D
167cm és majdnem 69 kg vagyok.Most kezdtem el a Rubint Réka dvd-jét,szeretnék végre jól kinézni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!