Tényleg ennyire elítélendő a műköröm gyerek mellett?
Most komolyan le lettem pontozva, mert leszóltam a madamot? :D
Burkolt sértegetésért meg nem jár 0%?
3 "A mi köreinkben végtelenül proli dolognak számít ugyan a műköröm (mindegyik), de alsóbb képzettségi körökben teljesen rendben van."
Ez egyszerűen csak nagyon gáz. Az én köreimben pl. senki nincs lenézve amitt, hogy mennyire hosszú a körme, műkörme, ha nincs az se baj.
Az m-es méret szerintem se kicsi, az enyém extra picike, de könnyű dolgom van, magamnak csinálom, akár minden héten át tudom építeni. Azt kevesen tudják, hogy a műköröm a vastagsága miatt kevésbé tud sérülést okozni. Szerintem hordd nyugodtan azt, ami tetszik, a 10cm-es stilettot nyilván te sem szeretnéd. A piszok könnyebben bemegy az m-es alá is, így erre jobban odafigyelnék. A többi emberrel meg nem kell foglalkozni, majd megszokják.
"Ez egyszerűen csak nagyon gáz. Az én köreimben pl. senki nincs lenézve amitt, hogy mennyire hosszú a körme, műkörme, ha nincs az se baj. "
és akkor a te köreid jobbak? ezzel csak elmondtál egy különbséget, amiben semmilyen normatív jellemző nincsen.
15
Kérdésedre a kérdés, mi a jobb:
- ha valaki és a közvetlen társasága olyan mértékben kirekesztő, hogy még egy szolid műkörmöt viselő hölgyet sem enged be, mert műkörme van és az fúj
- vagy az ha valaki leszarja, hogy valakinek van-e műkörme, vagy sem, mert nem ez alapján kategorizálja az embereket
Mindenki eldöntheti, nyilván nekem a második a szimpatikusabb és nincs is kedvem olyanokkal ismerkedni akiknek ennyire a külsőségek számítanak.
Szerintem csak attól tartanak ezek a beszólogatók, hogy véletlenül kárt teszel vele a gyerekben…nyugtasd meg őket, hogy nem és máris mindenki nyugodt.
Azért aki ilyet írt, hogy a fogmosással egyenrangú és alap dolog a műköröm, elég vicces :D Amúgy nem csak olyanoknak lehet hasznos, akinek alapból csúnya a körme? Akinek szép, annak remélem nem alapkövetelmény ezen válaszoló szerint sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!