Mivel érveljek a műköröm mellett anyunál? 13,5/L
Szia!
Szerintem 13 évesen még ne "akarj" műkörmöt. Egy saját köröm, ha szépen karban van tartva sokkal szebb tud lenni.
De ez csak az én véleményem. Ráadásul akár 2000 forint akár nem, mégiscsak a szüleid pénze...
De ha mindenképp szeretnéd, talán mondd azt, hogy legyen ez a névnapi/szülinapi/karácsonyi/stb ajándékod.
Jobbat nem tudok, mert az anyuddal értek egyet.
Azért sok sikert;)
szia!
Csatlakozom az elsőhöz, szerintem se kellene még neked műköröm. pl azért sem mert nagyon tönkrevágja a körmöket, nekem volt kb egy évig egyhuzamban, most már vagy két éve nem volt, és még most sem jöttek rendbe a körmeim, mindig betöredeznek és gyengék!
Inkább növeszd meg a sajátodat, a manikűröstől arra is kérhetsz valami szép lakkozást!
20L
Én is nehezen tudtam rávenni...mindig mondogattam neki h dejó lenne a műköröm meg ha vkin megláttam akk is mondtam neki h nézd de szép... addig eljutottam h oké ha magamnak elrendezem kifizetem meg stb.... utána beszéltem a bnőmmel és mondta h az egyik rokona körmöket csinál csak még kezdőő..egyből kaptam az alkalmon megcsináltattam..nagyon bénán sikerült látszott h kezdő volt a csaj...de gondoltam h ez jó lesz h megmutassam anyunak h ezzel is megtudok csinálni bármit(mert azért is ellenezte h ígyse mosogatok meg takarítok akk úgy meg annyira se fogok) tehát ezt a körmöm nem féltettem mosogatásra... akk meg is dícsért utána meg jött a ballagás mondtam h nekem kell...annál már nem is ellenkezett ő hívta fel a munkatársa körmösét időpontért... és most pedig már magától mondta h nagyon le van már nőve a körmöm fel fogja hívni a körmös csajt és vállalta h ő fogja fizetni is.:D
Szóval ígérd meg neki h segíteni fogsz neki sokat meg h most ez a divat meg mutogass neki képeket róla...esetleg ha van ismerősötök akinek van műkörme akk mondd h beszéljen anyuddal ;) sok sikert
majd írj h sikerült-e rávenned.... és am milyen körmöt szeretnél?? mutatsz képet??:D
gyűjts össze egy kis pénzt és csináltasd meg magadnak nekem anyu felajánlotta ha segítek neki akkor ő megengedi és olyat kérek amilyet akarok ő nem szól bele
nekem már 2 éve van folyamatosan
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!