Műköröm! Mellett és ellen?
Mellett.: Ha szép, ízléses, nem túl nagy akkor semmi gond vele, szép :)
Ellene.: Pont az ellentettje a fentieknek, ha túl nagy, csicsás meg persze roncsolja a körmöket.
Mellette: havi egyszer és nem heti egyszer kell a körmeiddel foglalkozni,körömrágást is elkerülöd
Ellene: gyengül alatta a saját körmöd
Mellette: havi egyszer és nem heti egyszer kell a körmeiddel foglalkozni,körömrágást is elkerülöd
Ellene: gyengül alatta a saját körmöd
Én ellene vagyok (bár soha nem volt nekem és nem is tervezem)
Szerintem nem olyan szép, mert vastagabb lesz a körmöd, és hogyha egy leesik az kicsit hülyén néz ki, hogy azon az egy ujjadon más a körmöd, mint a többi
Ha valakinek nincs problémája a műkörömmel,akkor miért köt bele abba ha az nagy? Ezt sosem értettem és még senki nem magyarázta el nekem,pedig sok helyen olvastam/hallottam már.
Egyébként mellette: mert mindig rendbe van így az embernek a körme,nem töredezik,kreatív és szép
ellene: hiába megvédi minden környezeti hatástól a körmöket,sajnos az oxigéntől is,elzárja tehát nem tud "lélegezni".
mellette: jól néz ki, némelyik kifejezetten igényesen. és tetszenek benne a minták :D
ellene: ha szőke a hajad és véletlenül még csinos is vagy, "cicababás" lesz a külsőd. drága. ha letörik, csúnya, ha lejön, csúnya.
összességében ellene, mert nekem nincs túl sok pénzem a körmömre. és ugye amit mondtak előttem, hogy elgyengíti a körmöt.
nekem pont egyik nap lett először.
kicsit hosszúra sikerült és zavart , szóval lereszeltem rövidebrre.igy már tökjó:)nekem nagyon tettszik, mert alapból nem valami szép a körmöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!