újszülött mellett műköröm?!?
Egyre többet látom hogy anyukák akik "frissen" szülnek műkörmöt viselnek.Általában nem is rövidet.
Tényleg eltudJák így látni a babát?!
Nekem anno volt többször is de amikor terhes lettem eszembe sem jutott...!
28 hetes km
Hát nem tudom, véleményem szerint elég nagy felelőtlenség, de egészségükre. Ha eltudják és el is látják a gyermeküket, akkor nincs gond. Baj ott kezdődik, ha nem tudják vagy nem is akarják ellátni, de ez már máshová tartozik.
Szia!
Nekem is volt régen műkörmöm,aztán megszüntettem hogy gyerekeim lettek :) azóta se kell,már el se bírnám viselni :D
Én még nem láttam műkörmös csecsemős anyukát,nem is tudom hogy tudja megfogni a picit hogy ne sértse meg..meg a pelusozás :D
Megszokod.
Nekem is van vagy 8 éve, márciusban szültem a lányomat. Végig volt a tehesség alatt és most is van. Egyszerúen szép és esztétikus.
A a fura amikor valamiért nincs, annyira meszoktam.
Mellesleg mind két húgom műkörmös és oktató is, úgyhogy műköröm házhoz jön:-))
Soha nem okozott gondot semmiben.
Nekem fontos, hogy 38 évesen ne 50-nek nézzek ki, ezért is járok 5-6 hetnte fodrászhoz, van körmöm.
Adok magamra, nem hízok el.
Szoptatok, gyereket nevelek, ugyanolyan kétgyerekes naya vagyok, mint más.
előző
Ja és még babamasszázsra is jártam műkörömmel.
Amúgy ez tipikus gondolkodás, ha gyereke van, a nő már ne fessen hajat, ne hordjon dögös cuccot, ne legyen körme, nagyon maradi.
Szia.Műkörmöm van több mint 10 éve. A terhesség és szülés alatt is volt és most is van. Már 14 hónapos a lányom.Nekem nem olyan hosszú és kerekded.Sosem sértettem meg a babám vele.Karmolni,meg kevésbé karmol minta rendes köröm.Viszont mindig ápolt a kezem és nem szakad be a körmöm.
Nekem hiányérzetem lenne,ha nem lenne.
Csak Tippest nem szabad felrakatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!