Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Műköröm! Mellett és ellen?

Műköröm! Mellett és ellen?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 14:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Miért a 16:58-asnak milyen körme volt?:)
2010. febr. 4. 18:00
 12/21 anonim ***** válasza:

Bűnronda. :D

Vagyis a körmöm soha nem volt legalább 1 mm-es sem, mivel a közepéig ketté vállt, letört, beszakadt...tényleg szörnyen rusnya meg kényelmetlen volt.

Mióta műkörmöm van, nem fog el rossz érzés, ha ránézek a kezemre vagy ha kezet kell nyújtanom valakinek. :)

2010. febr. 4. 18:17
 13/21 anonim ***** válasza:

Mellette.Én olyan körmöshöz járok aki nagyon ügyes és szépen dolgozik.Én az izlésesen rövidet szeretem és kibírja5-6hétig is,semmi baja nincs.

Ja és nem sokkal vastagabb mint a saját körmöm.

2010. febr. 18. 02:49
 14/21 anonim ***** válasza:

Ellene: Mű...

Mellette: akinek nincs kézügyessége, türelme, nem olyan szépek a körmei annak hasznos dolog.

Régen volt porcelán körmöm, szépen volt megcsinálva stb, egyszer volt még úgy, hogy simán kifestette barátnőm és rá egy réteg zselé - mert nagyon jól sikerült a lakkozás meg a minta. De szerintem nem lesz többet.

2010. márc. 28. 22:21
 15/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk azokkal a hegyes körmökkel wc-zni nem lehet könnyű :D

De van amelyik szép. Csak azok a hegyes karmok... fújj

2010. ápr. 7. 14:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ha ízléses, nagyon szép lehet :) Én a rövid kockaműkörmöket részesítem előnyben :) még sosem volt nekem, de tervezem.
2010. máj. 22. 17:50
 17/21 anonim ***** válasza:
mindenki írja azt a hülyeséget h roncsolja!! a fenét roncsolja... ha zselével van szépen, tiszta körülmények között megcsinálva, és normálisan van leszedve utána akkor még jót is tesz a körömnek (egy műkörmös)
2010. máj. 27. 16:18
 18/21 anonim ***** válasza:

A köröm nem lélegzik!!

A mköröm megvédi a körmöket. Szép és ápolt vele a nő keze, ami fontos, mert a kezed nem takargathatod, azt mindenki látja!

2010. jún. 11. 09:20
 19/21 anonim ***** válasza:

Régen nagyon mellette voltam, imádtam.

Aztán elkezdtem rá allergiás lenni, a végére az egész kezem tiszta ekcéma lett. nagyon rondán nézett ki. Lenövesztettem, azóta az ekcémám elmúlt, a körmeim viszont nagyon tropák, teljesen elgyengültek :(

2010. júl. 6. 14:12
 20/21 anonim válasza:
EZ egyáltalán nem igaz hogy elgyengül a saját köröm alatta! Akkor gyengül el ha nagyon megreszelik a sajátot nem csak picikét hogy épphogy felbolyhosodjon amennyire kéne. Sok műkörmös mint állat neki esik a saját körömnek is, pedig azt csak meg kell bolyhosítani épphogy, hogy ugye rátapadjon az anyag.
2011. febr. 16. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!