Műköröm! Mellett és ellen?
Bűnronda. :D
Vagyis a körmöm soha nem volt legalább 1 mm-es sem, mivel a közepéig ketté vállt, letört, beszakadt...tényleg szörnyen rusnya meg kényelmetlen volt.
Mióta műkörmöm van, nem fog el rossz érzés, ha ránézek a kezemre vagy ha kezet kell nyújtanom valakinek. :)
Mellette.Én olyan körmöshöz járok aki nagyon ügyes és szépen dolgozik.Én az izlésesen rövidet szeretem és kibírja5-6hétig is,semmi baja nincs.
Ja és nem sokkal vastagabb mint a saját körmöm.
Ellene: Mű...
Mellette: akinek nincs kézügyessége, türelme, nem olyan szépek a körmei annak hasznos dolog.
Régen volt porcelán körmöm, szépen volt megcsinálva stb, egyszer volt még úgy, hogy simán kifestette barátnőm és rá egy réteg zselé - mert nagyon jól sikerült a lakkozás meg a minta. De szerintem nem lesz többet.
Mondjuk azokkal a hegyes körmökkel wc-zni nem lehet könnyű :D
De van amelyik szép. Csak azok a hegyes karmok... fújj
A köröm nem lélegzik!!
A mköröm megvédi a körmöket. Szép és ápolt vele a nő keze, ami fontos, mert a kezed nem takargathatod, azt mindenki látja!
Régen nagyon mellette voltam, imádtam.
Aztán elkezdtem rá allergiás lenni, a végére az egész kezem tiszta ekcéma lett. nagyon rondán nézett ki. Lenövesztettem, azóta az ekcémám elmúlt, a körmeim viszont nagyon tropák, teljesen elgyengültek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!