Műköröm- mellett kisbaba?
Mennyire fér össze?
Világéletemben volt/van is. De ugye nem kell megválnom tőlük ha már a baba is meg lesz?
Szia!
Magával a körömmel nincs gond, nyugodtan lehet főleg ha már régóta van hiszem már megszoktad vele a "mozgást" és nem sérted meg a babát. Viszont arra figyelni kell, hogy mivel és hogyan díszítik. A mostanában nagyon divatos tollak veszélyesek lehetnek a babára mert a gyengébb minőségűek hullanak és ha pont a baba szájába kerül belőle fulladást okozhat. A kövek is veszélyesek lehetnek ha csak a köröm felületén vannak és nincsenek beépítve. Ha rá van húzva a zselé akkor nem tud kijönni, szóval így lehet. A csillámmal és a hologramokkal ugyan ez a helyzet. Ha körmöshöz mész mindenképpen szólj, hogy babád van és akkor úgy fogja csinálni. Nekem is vannak kismama vendégeim és eddig nem okozott gondot senkinek a műkörme.
Egy műkörmös
Szia!
Szerintem is simán összefér a kettő. A csecsemőosztályon nálunk az egyik nővérnek is volt, pedig naponta 15-20 babát ápolt. Szépen bánt velük, hozzászokott műkörömmel is biztosan.
Szerintem még mindig jobb, mint a körömrágás. Ezt csak azért írom, mert nekem is volt 1-2-szer, mert rágom a körmöm. Szülés előtt lenőtt (csak zselé volt, amit utánreszeltem és lakkoztam) és szép körmeim voltak. Nem hosszú, épp jó. Szülés után meg olyan szintem elkezdtem rágni, főleg a szopik közben, hogy még most is szörnyen néznek ki... na ezzel meg lehet karcolna egy babát, a műkörömmel nem hiszem. Legalábbis ami nekem volt, szolid, azzal nem. Szerttem volna már régóta, meg szeretnék is, csak engem nagyon idegesír, mikor 1 hét után már nő, és látszik a tövén. Arra meg időm sincs és pénzem se, hogy kéthetente járjak körmöshöz.
Anyának van, és a fiam nagyon szereti babrálni, pedig neki is csak pici van...
Szóval szerintem miért ne férne össze, tudod hordani, hiszen már régóta van neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!