Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire elítélendő a...

Tényleg ennyire elítélendő a műköröm gyerek mellett?

Figyelt kérdés
gyerkőcöm 1,5 éves.én pedig műkörmöt csináltattam (M-es méret),mindenki beszólogat,szitkozódik,veszekszik velem.tudok bánni vele szülés előtt is csak ilyen körmöm volt.tényleg ennyire rossz a magyar női helyzet?nem extrém meg mit tudom én,csinos,egyszerű,egyszerű szinekkel
2014. aug. 5. 09:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%

Dehogy elítélendő, sőt, szerintem műkörömmel egyszerűbb a helyzet, ahhoz hogy szép és ápolt legyen legalább 2-3 naponta festened kellene, ami sok idő lenne, így műkörömmel viszont elég ha havonta eljársz 1-2 órára a műkörmöshöz és kész, a következő 1-1,5 hónapra le van tudva a köröm.

Szerintem nincs semmi baj azzal, ha te gyerek mellett is igényes és szép akarsz lenni, akik bántanak csak irigyek rád, ne is foglalkozz velük. Én például hármasikrekkel vagyok terhes, most is van műkörmöm, és szülés után is lesz (és azért elmondanám, hogy nekem nem egyszerű színekkel van a körmöm, szeretem a színeseket, persze nem méteres hegyesek, de bizony élénk színűek), mert inkább ez mint a lepattogó körömlakkok, meg amúgy is, kik ők hogy beleszólnak abba, hogy mit csinálsz a körmeiddel?

2014. aug. 5. 09:32
 2/20 anonim ***** válasza:
75%

Azert mert van valakinek gyereke legyen igenytelen ?

Egy igazi no minden helyzetben no tud lenni, szerintem nem kell ebbol ekkora ugyet csinalni, nem minden a gyerek korul forog!

En kifejezetten nem birom az olyan noket akik csak addig szepek amig ugymond el nem kelnek ill. Szulnek egy gyereket, majd ezutan indul a lejto letolja magat nem foglalkozik a ferjevel levagatja a hajat nincs smink stb. Nem lehet mindent boritani egy gyerek miatt, de te csinalod ahogy akarod, ez az en szereny velemenyem...

2014. aug. 5. 09:36
 3/20 anonim ***** válasza:
57%

Dehogyis elítélendő:) Ne törődj azzal, mit szólnak be.

A mi köreinkben végtelenül proli dolognak számít ugyan a műköröm (mindegyik), de alsóbb képzettségi körökben teljesen rendben van. Biztosan vannak olyanok, akik nem tudják elviselni, hogy rövid a körmük, vagy akik szerint jól néz ki! A nagypapám pl. egy faluban lakik, ott az utolsó eladó is műkörmöt visel, és senki sem szólja meg őket emiatt!

Sose zavartasd magad amiatt, hogy megszólnak.:) Gondoljanak csak, amit akarnak!!!

2014. aug. 5. 09:38
 4/20 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem akik beszólnak igénytelen kategória, sajnálom ezt gondolom róluk mégha egyeseknek nem lesz szimpi akkor is! A mai világban a műköröm olyan mint a fogmosás kb, alap van akinek hosszabb van akinek rövidebb de nem gondolnám hogy elítélendő főleg egy M-es méret! Ráadásul nem egy újszülöttről van szó a gyerek esetében! Szóval szerintem sz...d le és tanácsold hogy megadod a körmösöd számát nagyon szívesen! :D
2014. aug. 5. 09:41
 5/20 A kérdező kommentje:

igazából nem érdekel hogy mit mondanak rólam szerintem az hogy jó anyja vagyok nem ebben nyílvánul meg.

Gratulálok a 3 babához!sok sok egészséget kívánok!!

A hajam se vágatnám le semmi pénzért,ha már annyit szenvedtem vele hogy derékig érjen(én még fog lejjebb is :) )

igen eligénytelenednek a nők.elhíznak,csövesnek néznek ki,pedig lehetne ez ellen tenni

2014. aug. 5. 09:45
 6/20 anonim ***** válasza:
47%

#3 - hmm... hát nekem a műkörömről sok minden eszembe jut, csak a "proli" nem.. egy proli éppenhogy nem műkörmöztet..

Amúgy az soha nem elítélendő, ha valaki jól akar kinézni.

2014. aug. 5. 09:47
 7/20 anonim ***** válasza:
35%

6: akkor ebben különbözünk:) Ez a mi köreinkben olyasmi, mint a hajpótlás, vagy a fenékig érő haj. De nem baj, hogy másként látjuk:)

Szerintem is szép egy festett köröm, szebb, mint egy festetlen egyébként, csak valahogy a műköröm olyan sparos eladós feeling. :)

2014. aug. 5. 09:51
 8/20 anonim ***** válasza:
19%

"A mi köreinkben"...pfff mi vagy te, az angol királynő? Megnyugodhatsz, a ti köreitekben is van műkörmöt viselő nő, csak valószínűleg nem 1000 Ft-os kuponos szalonba megy, hanem igényes szakemberhez, és nem ismered fel, hogy műkörmöt látsz.

A sparos eladót meg le lehet nézni, de te is kerülhetsz még oda. ;)

Kérdező, semmi gond azzal, hogy műkörmöd van, nem lettél tőle más ember, csak ápolt a kezed.

2014. aug. 5. 10:20
 9/20 anonim ***** válasza:
29%

Mi az hogy alsobb kepzettsegi korokben?

Ez a 3- as versenyzo akkora f..a.sz, hogy b..asz.ni lehetne vele!

Ennyi sertest egyszerre itt meg senki nem irt.

2014. aug. 5. 13:54
 10/20 anonim ***** válasza:
Dehogy az. Az emberek kritizálják, mit adsz a gyerekre, te hogy nézel ki, mintha ez valami társadalmi probléma lenne, de mikor valaki veri az utcán a gyerekét, vagy cibálja, akkor elfordítják a fejüket, mondván 'nem az én doglom, más hogy neveli a gyereket'. Szarj mindenkire nagy ívben.
2014. aug. 5. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!