Tényleg ennyire elítélendő a műköröm gyerek mellett?
Dehogy elítélendő, sőt, szerintem műkörömmel egyszerűbb a helyzet, ahhoz hogy szép és ápolt legyen legalább 2-3 naponta festened kellene, ami sok idő lenne, így műkörömmel viszont elég ha havonta eljársz 1-2 órára a műkörmöshöz és kész, a következő 1-1,5 hónapra le van tudva a köröm.
Szerintem nincs semmi baj azzal, ha te gyerek mellett is igényes és szép akarsz lenni, akik bántanak csak irigyek rád, ne is foglalkozz velük. Én például hármasikrekkel vagyok terhes, most is van műkörmöm, és szülés után is lesz (és azért elmondanám, hogy nekem nem egyszerű színekkel van a körmöm, szeretem a színeseket, persze nem méteres hegyesek, de bizony élénk színűek), mert inkább ez mint a lepattogó körömlakkok, meg amúgy is, kik ők hogy beleszólnak abba, hogy mit csinálsz a körmeiddel?
Azert mert van valakinek gyereke legyen igenytelen ?
Egy igazi no minden helyzetben no tud lenni, szerintem nem kell ebbol ekkora ugyet csinalni, nem minden a gyerek korul forog!
En kifejezetten nem birom az olyan noket akik csak addig szepek amig ugymond el nem kelnek ill. Szulnek egy gyereket, majd ezutan indul a lejto letolja magat nem foglalkozik a ferjevel levagatja a hajat nincs smink stb. Nem lehet mindent boritani egy gyerek miatt, de te csinalod ahogy akarod, ez az en szereny velemenyem...
Dehogyis elítélendő:) Ne törődj azzal, mit szólnak be.
A mi köreinkben végtelenül proli dolognak számít ugyan a műköröm (mindegyik), de alsóbb képzettségi körökben teljesen rendben van. Biztosan vannak olyanok, akik nem tudják elviselni, hogy rövid a körmük, vagy akik szerint jól néz ki! A nagypapám pl. egy faluban lakik, ott az utolsó eladó is műkörmöt visel, és senki sem szólja meg őket emiatt!
Sose zavartasd magad amiatt, hogy megszólnak.:) Gondoljanak csak, amit akarnak!!!
igazából nem érdekel hogy mit mondanak rólam szerintem az hogy jó anyja vagyok nem ebben nyílvánul meg.
Gratulálok a 3 babához!sok sok egészséget kívánok!!
A hajam se vágatnám le semmi pénzért,ha már annyit szenvedtem vele hogy derékig érjen(én még fog lejjebb is :) )
igen eligénytelenednek a nők.elhíznak,csövesnek néznek ki,pedig lehetne ez ellen tenni
#3 - hmm... hát nekem a műkörömről sok minden eszembe jut, csak a "proli" nem.. egy proli éppenhogy nem műkörmöztet..
Amúgy az soha nem elítélendő, ha valaki jól akar kinézni.
6: akkor ebben különbözünk:) Ez a mi köreinkben olyasmi, mint a hajpótlás, vagy a fenékig érő haj. De nem baj, hogy másként látjuk:)
Szerintem is szép egy festett köröm, szebb, mint egy festetlen egyébként, csak valahogy a műköröm olyan sparos eladós feeling. :)
"A mi köreinkben"...pfff mi vagy te, az angol királynő? Megnyugodhatsz, a ti köreitekben is van műkörmöt viselő nő, csak valószínűleg nem 1000 Ft-os kuponos szalonba megy, hanem igényes szakemberhez, és nem ismered fel, hogy műkörmöt látsz.
A sparos eladót meg le lehet nézni, de te is kerülhetsz még oda. ;)
Kérdező, semmi gond azzal, hogy műkörmöd van, nem lettél tőle más ember, csak ápolt a kezed.
Mi az hogy alsobb kepzettsegi korokben?
Ez a 3- as versenyzo akkora f..a.sz, hogy b..asz.ni lehetne vele!
Ennyi sertest egyszerre itt meg senki nem irt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!