Szép, de buta, vagy rusnya, de okos?
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 21:29
1/14 anonim válasza:
szép és okos, mint a barátnőm
az általad említettek közül egyik sem kéne, akkor inkább élnék egyedül életem végéig
2/14 A kérdező kommentje:
Hé, hé! :D Muszáj választani!
2014. júl. 23. 21:39
3/14 anonim válasza:
Egyik se.
Ha muszáj akkor szép buta,mert azzal legalább lehet szexelni,a csúnyát nem kívánom meg..
4/14 A kérdező kommentje:
A buta alatt természetesen a borzasztóan, fájdalmasan, fárasztóan butát értem, a rusnya alatt a szemfényvesztés lehetőségét, az okos alatt tudóst, a szép alatt a világ leggyönyörűbbjét.
2014. júl. 23. 21:42
5/14 anonim válasza:
Tudod ez így elég butaság. Nekem egyik se kellene. A világ leggyönyörűbbje mellett folyton csúnyának érezném magam, féltékeny lennék, ami lelkileg megterhelő. Egy tudós mellett butának érezném magam, amit szerintem senki sem kedvel. A butaság idegesítő, főleg ha nem lehet rajta segíteni, a rusnyaság meg... Hát az a rusnyaság. Tehát felsoroltál olyan tulajdonságokat, amik ilyen mértékben taszítóak.
6/14 A kérdező kommentje:
Gondolj bele. Ha egy baromi okos tudós vagy akkor akár ki is találhatsz ellenszert a csúnyaságra. Ha szép vagy, végül úgyis ráncos lesz a bőröd és előbb utóbb utol ér az öregkor. Megéri bután leélni az életed, vagy segítenéd a következő nemzedékeket? Én a rusnya, de okosat választanám, ha muszáj lenne. Úgy legalább segítek másokat. Ha egy két ember kórházba is kerül a kinézetemtől is :D Kérlek, válasszatok, és indokoljátok meg miért.
2014. júl. 23. 22:10
7/14 anonim válasza:
A szépség elmúlik hamar, lényegtelen dolog.
A buta ember idegesítő és nem érzem ilyenek közt jól magam, nincs közös téma, nincs miről beszélni.
A rusnya emberre rossz ránézni.
Az okossal bármiről el lehet beszélgetni, szórakoztató, jó választás. Szóval az okosat választanám, akkor is ha mellé rusnya... ahhoz is hozzá lehet szokni.
8/14 anonim válasza:
Nő esetében mindegy, a segghülye dagadt rusnya disznó is talál férfit. Ellenkező nemnél egyetlen dolog kell, szépség, a többi lényegtelen. Egy ronda, gátlásos, depressziós fiú soha nem talál partnert magának, míg egy izmos, sármos idióta kimegy az utcára, és másznak rá a jobbnál jobb nők.
9/14 anonim válasza:
az elsőt dugnám, rusnya emberekkel meg nem barátkozom, bocsi :S
10/14 A kérdező kommentje:
utolsó, 9-es válaszoló! Mi az, hogy rusnya emberekkel nem barátkozol?:D És ha a világ legnagyobb arca, baromi jófej, segítőkész, és jó barát? Akkor se? Egyébként köszi a válaszokat, kíváncsi voltam, ti mit gondoltok. :)
2014. júl. 24. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!