Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek milyen lányok...

Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés

Akik inkább plázacicák és kb 2-es tanulók, átlagos kinézetű jó tanuló lányok, stréberek vagy milyenek?

mennyire veszitek figyelembe , ha egy lánynak van fogszabályozója?

milyen legyen a haja, körme(műköröm vagy természetes), szeme, arca, alakja, viselkedése ,stb???

2012. szept. 9. 17:45
 1/3 anonim válasza:
100%

Hát ne legyen 2es tanuló...persze nem várnám el azt sem hogy 5ös legyen de azért a 4e-s legyen meg:) Ne legyen plázacica... ne legyen vékony legyen rajta inkább valami... persze ne legyen kövér de legyen rajta mit fogni:) Fogszabályzó nem zavar engem... haja kb vállig érő vagy picivel hosszab, néha műköröm de álltalában természetes legyen, szeme kék de tök mind1... arca teljesen mindegy:) Viselkedése legyen tisztelet tudó másokkal és tudja az illemet. De azért ne legyen egy olyan rögzült lány... tudjon bulizni és jól érezni magát:) hmm...most leírtam a barátnőmet:)

Lehet hogy fiatal vagyok a válasz írásra vagy nemtudom de ez van :D 14/F

2012. szept. 9. 18:04
 2/3 anonim ***** válasza:
első, most nem csak a barátnődet hanem engem is leírtál xd
2012. szept. 9. 18:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Az hogy milyen tanuló az mindegy, ha a személyisége passzol hozzám. Szerintem számít a külső is, de nem csak a testi adottságokra gondolok itt, hanem ha valaki ápolt, az mindenképpen előnyös tulajdonság. Haj az legyen olyan, ami passzol az egyéniségéhez, és akkor nagy valószínűséggel jól áll neki.

Köröm természetes, de lakkozott. Mivel én nem vagyok túl vastag ezért én inkább olyan lányokat nézek meg, akik hasonlóan vékonyabb fajtából valóak:P Viselkedésre..hümm nem szeretem a túl extrém lányokat, de azért néha persze eleresztheti magát mindenki csak ne tartósan:D

A fogszabályzó bejövős:P Szerintem nem hátrány.

2012. szept. 11. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!