Mit tudnék tenni (bővebben bent)?
Figyelt kérdés
Nagyon szét van csúszva az arcom, gyerekes és buta (durva) tekintetem van...régebben nagyon kevés önbizalmam volt. Lehetséges, hogy ez látszódik meg az arcomon?
Két éve összeszedtem és ápolom magam (kozmetikus, smink meg minden), de még most sem érzem úgy, hogy rendben lenne vagy, hogy nőies (szép) lenne...
19/L
2012. dec. 5. 17:31
1/1 anonim válasza:
vágass olyan hajat,ami esetleg felnőtesebb,nézz szét a neten,hogy milyen sminkek vannak,amik lágyítják a tekintet:) én se vagyok túl szép,pl még fogszabim van,ezért nem nagoyn szeretek mosolyogni,de ha elfogadod magad,és tudod h kihoztad magadból a maximumot,akkor jobb lesz a kisugárzásod is,és ez az arcodon is látszani fog:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!