A köldököm alatt van csak pocakom, azt hiszem ez a bébiháj. Tudnátok tippet adni milyen tornával tüntessem el? Olyan kéne, amit otthon lehet elvégezni, nem kell hozzá személyi edző. A diéta nem jó, mert voltam már nagyon vékony, de a pocakom akkor is megvolt:/ Légszíves segítsetek.
Azon a területen lévő zsírt a szakzsargonban kappanhájnak nevezik és ezt a legnehezebb eltüntetni. Hasizom gyakorlatokat kell végezni. Neten keress rá, van vagy 657millió oldal, ahol ilyen gyakorlatokat írnak.
2014. jún. 13. 19:16
2/20 A kérdező kommentje:
Jaaaaa:D De pl azt hallottam, hogy a felülés erre a fajta kappanhajra v mire nem jó. Ez igaz?
2014. jún. 13. 19:24
3/20 anonim válasza:
Azok a gyakorlatok jók, amik az alsó hasizomcsoportot dolgoztatja meg. Ha hason fekszel és a lábaidat összezártan, nyújtva emelgeted a földről (úgy, hogy nem teszed vissza), az pl kifejezetten az alsó hasizmot tornásztatja. Érezheted, hogy ott alul feszül meg. Minden olyan gyakorlat, ahol ott, az alhasad megfeszül, jó a kappanháj eltüntetésére.
Itt ebben a videóban láthatod, hogy éppen melyik izom dolgozik az adott gyakorlat közben: [link]
2014. jún. 13. 19:28
4/20 anonim válasza:
a felülés konkrétan semmilyen hájra nem jó, mert nem tünteti el, "csak" megerősíti az alatta lévő izmot (tehát mindenképp hasznos, csak nem ez fogja eltüntetni a pocakot - bár nem hiszem, hogy olyan nagy lenne az:) ). Ha olyan mozgást végzel, ami felviszi a szívverésedet, de nem túlságosan (tehát például gyors tempójú gyaloglás, biciklizés úgy, hogy ha pl. meg kéne állni beszélgetni, akkor még tudnál, de azért lihegsz, meg izzadsz stb.), akkor ezzel kb. a zsírégető tartományban vagy. Ezeket csináld sokszor. Így fogyni fogsz, de nem csak onnan, ahonnan te akarsz, mert helyi célzott fogyás nem létezik, hanem mindenhonnan. A lényeg, ha az egyéb területeiden nem akarsz csonti lenni (mivel írtad, hogy voltál már vékony, de a poci marad), akkor azokra is végezz izomerősítő gyakorlatokat, így formás leszel mindenhol és jó eséllyel a hasad is lapos lesz.
2014. jún. 13. 19:33
5/20 A kérdező kommentje:
Oh köszi szépen:)
2014. jún. 13. 19:35
6/20 A kérdező kommentje:
Olyan kb. 160 cm magas vagyok (tudom pici:D) és 47 kg. És nem tudom, hogy most fogynom kéne-e még, a hasam miatt, meg talán van egy kis hájacska a derekamon is viszont a lábaim szerintem kb. jók, és nem szeretném, ha azok kis fogpiszkálók lennének, ezért filózok a fogyáson, meg máshol talán nem is kéne. Talán a combomon nem nagy gond lenne , bár azt mondják, hogy az jó, nem kell belőle, viszont a többi meg teljesen jó nekem is. Mondjuk gondolom a legtöbb lány szintén nem elégedett
2014. jún. 13. 19:42
7/20 anonim válasza:
igazán nincs mit. :) ja és nem árt, ha figyelsz arra is, hogy mit eszel, mert azt a keveset elég nehéz lesz eltüntetni, de szerintem egyelőre elég, ha kiiktatod a cukros üdítőket, kenyeret, egyéb pékárut (ha eszel/iszol egyáltalán ilyesmiket) és eszel sok csirkét, pulykát, halat (tehát fehérjét az izmoknak), meg zöldséget, mert megfelelő étrend nélkül nem nagyon akaródzik majd neki moccanni.
2014. jún. 13. 19:43
8/20 anonim válasza:
óóóó, hát neked igazán nem kell fogynod, csak ha zavar, hogy lötyik dolgok, akkor rakj rájuk izmot:), ennyi az egész. kilóban felfelé fogsz menni, de azok izmok lesznek (ha helyesen étkezel), viszont a változást látni és érezni fogod és pozitív irányú lesz.
2014. jún. 13. 19:49
9/20 anonim válasza:
Hulahopp karika! :)
2014. jún. 13. 20:02
10/20 A kérdező kommentje:
Rendben:) És akkor még egy utolsó kérdés: akkor ezek a gyakorlatok nem jók a derekamra és valami mást kéne csinálnom rá? De mit? Szerencsére itt a nyár, úgyhogy lesz rá időm csinálni ilyeneket, nem csak este fél tízkor tudok nekiállni valaminek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!