16ev 50 kg 170 cm. Szoke hajam van (erdeti) formas a fenekemes a hasam lapos. A combjaim nem ernek ossze. Puha selymes arcomvan egy pattanas sincs rajta de viszont az 1 amivel nemtudok elfogadni hogy kicsi a mellem ez nagyon rossz tulajdonsag?
Figyelt kérdés
Nem annyira kicsi mert 70B atlagoshoz kepest picit kissebb
Szerintetek ez nagykn rossz? Felek kimenni ezmiatt a stranda es eleg gatlasos vagyok
2014. márc. 25. 22:36
1/19 anonim válasza:
Nem kell szégyellned, majd nőni fog még sokat!
Nyugodtan menj strandra, senki se fog megszólni vagy lenézni emiatt.
2/19 anonim válasza:
B az átlagos kosárméret
a 70 csak azt jelenti, hogy sovány vagy
3/19 A kérdező kommentje:
Bocsanat 75 sovanynak nem mondhato inkabb sportosabb:)
2014. márc. 25. 22:46
4/19 anonim válasza:
Hát én a nagy melleket szeretem (vagyis inkább imádom:)), a nagymellű lányok tetszenek, de sajnos a lányok többségének inkább kis melle van, tehát ezzel nem lógnál ki.
És igen, a melltartó méretben a betű számít (A, B, C, D, E, F, G), nem pedig a szám.
5/19 anonim válasza:
ez alapján tök vonzó lehetsz. kapunk képet? :)
6/19 anonim válasza:
B kosárméret az egy átlagos női méret, semmiképp nem kicsi. A kicsi az AA kosár, nekem például olyan van, de mégis imádnak a pasik és a strandon sem azt nézik hogy kicsi a mellem, hanem jönnek oda ismerkedni állandóan mert tetszek nekik... na csak ezért írom hogy lásd, a kis mell sem számít semmit. Mellesleg szóba se állnék olyan pasival akinek ez számít... én sem farokméret szerint választok pasit, annyira lényegtelen az ilyesmi. :)
7/19 anonim válasza:
"A combjaim nem ernek ossze."
ennek mi jelentősége?
8/19 A kérdező kommentje:
Hat a sportos alkatomra akart utalni:)
2014. márc. 26. 20:26
9/19 anonim válasza:
Inkább gyakorold a helyesírást!!!
10/19 anonim válasza:
Ahoz h megállapítsam és speciális szakvéleményt adjak róla élőbe kellene látom! De így olvasva nincs mit panaszkodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!