Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudnám laposabbá tenni a...

Hogy tudnám laposabbá tenni a hasam úgy, hogy a melleim ne tűnjenek el?

Figyelt kérdés

Van egy icipici pocim, ami zavar, viszont a mellméretemmel elégedett vagyok, nem szeretnék kisebbet.

Vannak olyan (otthon is elvégezhető) tornagyakorlatok, amik csak a hasat formázzák?

Köszönöm.

2013. febr. 12. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha formázás alatt az izmok építését, alakítását érted, akkor igen. Ha a zsírt szeretnéd eltűntetni, akkor nincs.
2013. febr. 12. 15:28
 2/9 A kérdező kommentje:

Ilyen a hasam, mint neki:

[link]

Ilyet szeretnék:

[link]

2013. febr. 12. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy helyről nem lehet fogyni..
2013. febr. 12. 16:43
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

a melled akkor is fogyni fog ha futsz akkor is ég a zsír (ha lassan ha gyorsan futsz) és a melled akkor is fogy

a pici poci szexi egyébként is :p nekem azért annál a képén lévőnél picibb :D de a fiúk szeretik a pici pocikat

De helyről tényleg nem fogysz el fogja vinni azért a melled valamennyire az fix

2013. febr. 12. 17:25
 5/9 A kérdező kommentje:

Hát, akkor ez nem fog összejönni.

Amugy nem vagyok duci (170 cm, 55 kg), egyedül ez a poci-ügy...

(Akkor se lenne kicsi a mellem, ha lefogyna (80C), de nekem pont így tetszik)

2013. febr. 12. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Röviden: Sehogy. hosszabban: Sehogy, mivel nincsen helyi fogyás, ha tehát szálkásítsz, akkor mindenhonnan fogsz fogyni, tehát mellből is, mivel a mell, ha nem laktál, akkor csak zsírból áll.
2013. febr. 12. 17:31
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
szerintem próbálkozz a felülésekkel és hulla-hopp karikázással. ha rendszeresen csinálod nyárra még összejöhet:)
2013. febr. 12. 17:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Ahogy előttem is írták, célzott fogyás nem létezik. Ha túledzed az adott területet, az izomvesztéssel járhat és ezért vékonyabb lesz mondjuk a derekad, de az senkinek sem jó, mert a zsír ugyanúgy ott marad. Inkább kezdj el sportolni valamit általánosságban és táplálkozz mellé egészségesen és nagyon szép alakod lesz. Na nem mint ha az első képen olyan szörnyen nézne ki a csaj, sőt :D

Az viszont, hogy mellből mennyit fogsz fogyni, genetika kérdése. Van olyan ismerősöm, aki kifejezetten kövér volt, de fogyózás után egész szépen megmaradtak a mellei, egy másik csajnak pedig szinte eltűntek.

2013. febr. 13. 12:21
 9/9 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem próbáld a hasprést.
2013. febr. 13. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!