Hogy tudnám laposabbá tenni a hasam úgy, hogy a melleim ne tűnjenek el?
Van egy icipici pocim, ami zavar, viszont a mellméretemmel elégedett vagyok, nem szeretnék kisebbet.
Vannak olyan (otthon is elvégezhető) tornagyakorlatok, amik csak a hasat formázzák?
Köszönöm.
a melled akkor is fogyni fog ha futsz akkor is ég a zsír (ha lassan ha gyorsan futsz) és a melled akkor is fogy
a pici poci szexi egyébként is :p nekem azért annál a képén lévőnél picibb :D de a fiúk szeretik a pici pocikat
De helyről tényleg nem fogysz el fogja vinni azért a melled valamennyire az fix
Hát, akkor ez nem fog összejönni.
Amugy nem vagyok duci (170 cm, 55 kg), egyedül ez a poci-ügy...
(Akkor se lenne kicsi a mellem, ha lefogyna (80C), de nekem pont így tetszik)
Ahogy előttem is írták, célzott fogyás nem létezik. Ha túledzed az adott területet, az izomvesztéssel járhat és ezért vékonyabb lesz mondjuk a derekad, de az senkinek sem jó, mert a zsír ugyanúgy ott marad. Inkább kezdj el sportolni valamit általánosságban és táplálkozz mellé egészségesen és nagyon szép alakod lesz. Na nem mint ha az első képen olyan szörnyen nézne ki a csaj, sőt :D
Az viszont, hogy mellből mennyit fogsz fogyni, genetika kérdése. Van olyan ismerősöm, aki kifejezetten kövér volt, de fogyózás után egész szépen megmaradtak a mellei, egy másik csajnak pedig szinte eltűntek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!